2014. április 1.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett,mert az üdülőben bármilyen szórakozást szerettem volna kipróbálni,mindegyiket sikerült. a személyzet nagyon figyelmes és kedves vot,sőt még az ellátás is nagyon jó volt,lehetett inni egésznap kávét,bort,teát,ásványvizet ki mit szeretett,és háromszori étkezés,és nem kellett sokat várni a kiszolgálásra,és az étteremből a panoráma is gyönyörű volt.
a szobák is nagyon tiszták voltak és a wellness részleg is jó volt,és a masszás is ,meg a szauna is. mindenkinek ajánlom,hogy térjen be ha arra jár,mert biztos,hogy csalódás nem éri.
2014. január 22.családjával járt itt 55Kiváló kiszolgálás és ételek várnak a nagykovácsi Trendlházban. Minden évben eljövünk a családdal névnapi rendezvényt tartani,de még egyszer sem ért csalódás,ezért merem ajánlani másoknak is. Mindig friss az étel,nem kell sokat várni,mire kihozzák a rendelést. Az árak is elfogadhatóak,és a zene is kellemes és még a gyermekekre is gondolnak,hiszen van nekik egy játszósarok is.