2019. október 29.a párjával járt itt 553 napot töltöttünk el párommal. Igen elégedetten távoztunk. A Hotel tiszta ,minden megtalálható benne ahhoz,hogy ki se kívánkozzunk még egy rövid séta erejéig sem. Wellnes részleg kifogástalan,minden gombnyomásra működik. Az ételek nagyon tükrözik a helyi sajátosságokat,emellett bőséges és változatos a kínálat. Külön megemlíteném a masszás részleget. Nagyon jól éreztük magunkat.
2019. május 7.a párjával járt itt 55 A szálloda minden olyan tulajdonsággal rendelkezik ami egy nyugodt változatos kikapcsolódáshoz kell. Nagyon elkeserítő időt fogtunk ki ,ennek ellenére mindent megtaláltunk a szállás helyen ahhoz hogy ki se kívánkozzunk. Szuper wellness,konditerem. Bőséges ízletes sőt magyaros ételek. Kellemes segítőkész személyzet.
A rendet és a tisztaságot külön kiemelem. A szobák modernek szépek. Még sorolhatnám.
2017. november 5.a párjával járt itt 35Tiszta szép kulturált,viszont a vacsora 0,ízre jó de adag,szóval inkább anélkül kellene hirdetni a szállást.Reggeli ugyanaz szerintem aki egy hétnél tovább van az készüljön fel a reggeli bevásárlásra.Szolgáltatások:szépek a képek róla
Mindezeket leszámítva a szoba tetszett jól éreztük magunkat.
2017. február 8.a párjával járt itt 55Összességében minden nagyon tetszett az eltöltött idő alatt. A személyzet udvariassága, a hotel tisztasága,amit külön kiemelnénk az étel mennyisége,változatossága és ízletessége osztályon felüli volt. Ami kicsit furcsa volt számunkra ,bár lehet máshol is így van, a szállodához tartozó parkoló árakat kicsit túlzottnak tartottuk,de ez eltörpült az ott szerzett élmények és szolgáltatások mellett. Jól éreztük magunkat!