2018. február 21., kollégákkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon tiszták a szobái, kellemes helyen terül el, csendes és nyugodt a környezet. már régóta vágyom arra, hogy minél szebb és újabb üdülőhelyeket próbáljak ki bárkivel. Ha az idén nyáron, vagy tavasszal végre szebb idő lesz, mint tavaly, akkor örömmel töltenék itt néhány napot. Különösen jövőre, a 40-dik születésnapom alkalmából jönnék ide. Főleg mert a szeretteim így kívánják.
2018. január 23.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A két legjobb barátnőmmel voltunk itt, és azért tetszett, mert a pezsgő víz feloldotta a nyári allergiámat, a növényérzékenységemet, sőt még nagyon jó játékokat is játszottunk hárman. Csak a második nap volt ugyan szép napsütéses és kellemes, de még így is nagyon élveztük. Ha nem jártam volna meg az ún. Halászfesztivált, bizony most elveszne rá a remény.