2015. szeptember 18.a párjával járt itt 45 Már régóta törzsvendég vagyok és hónapokkal előre lefoglaltam a szobát. Kellemes időt fogtunk ki szeptember elején. A hotelben minden egy helyen található, ki sem kell lépni az utcára. Hasznosan el lehet tölteni az időt. A szobákat szépen felújították Az ellátás megfelelő volt, bár minden nap ugyanazok a felvágottak fordultak elő.
A külföldiek (szerintem egykori NDK-sok, mert keveset fogyasztottak és harsányak voltak) az étterem nyitásakor megrohanták a pultokat és mindenből sokat véve megpakolták a tányérokat, majd a felét otthagyták. Nem tudták, hogy mindenből csak keveset kell venni,és ha ízlik, akkor lehet repetázni. Szerintem a külföldiek előnyben vannak részesítve.
2015. június 20.a párjával járt itt 55 Nemrég 4 napot töltöttem a szállóban. Rendkívül kedves fogadás, a szoba kényelmes és jól berendezett, nagy terasszal, kilátással a tóra, vacsora után kiülés a tó partjára békákat hallgatni és a tavirózsákban gyönyörködni. A reggeli nagy választéka nagyobb szállóknak is dicsőségére válna. Tiszta levegő, nagy csend.
A strand kényelmes, nem túlzsúfolt, sok szék és napozóágy áll rendelkezésre.