2019. július 23.barátokkal járt itt 45A hotel elhelyezkedése, felszereltsége és konyhája nagyon jó! A szolgáltatások (wellness) kiváló.
A szobák egyszerűek, de kényelmesek.
A 4 csillagos minősítés gondolom a szolgáltatások miatt van, de véleményem szerint a tisztaság nem volt igazán 4 csillagosnak megfelelő.
Az ételek nagyon finomak és nagy a választék, viszont az árak nagyon magasak.
2019. április 16.barátokkal járt itt 45 Barátnőimmel látogattunk el április 12-én Kőszegre és a centrumban lévő Irottkő Hotelben szálltunk meg. Fantasztikus kilátással a főtérre helyezkedtek el a szobáink ami rögtön elvarázsolt minket. A szobák berendezése egyszerű, de tiszta, és minden megtalálható amire szükség van.
Tetszett, hogy a hotel egyéb helyiségeiben gyönyörű régi bútorokkal, tárgyakkal lehetett találkozni. A wellnes részleg szűkös, de a hotelnek nem ez a fő profilja. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. A reggeli és a vacsora szinvonala megfelel a három csillagos szinvonalnak.
2018. január 9.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal töltöttünk 2017. év végén 4 napot a Fehér Hattyú Panzióban családias, barátságos hangulatban. Kényelmes szobák, kedves személyzet, nagyon finom és bőséges ételek. Jól sikerült a szilveszteri buli is! A panzió a fürdővel szemben van, így egyszerű naponta többször is átmenni.
A panzió egész területén állandó és ingyenes wifi hozzáférés van. Az árak is nagyon elfogadhatóak. Ajánlom másoknak is!
2017. augusztus 16.barátokkal járt itt 55 Meleg nyári szerda délután baráti társasággal jártunk a Halászkert étteremben Balatonfüreden. Kifogástalan kiszolgálás, finom ételek, viszonylag elfogadható áron. Ingyenes parkolás, ami a forgalmat illetően nem mellékes! Halászlé, harcsapaprikás, fogas. Ezeket választottuk és ismét nem csalódtunk.
Finom volt, kellően meleg és a mennyisége is pont megfelelő. Sokszor voltunk és remélem még sokszor jövünk újra!
2017. július 16.gyerekekkel járt itt 45 Már harmadszor vittem el az unokákat ide. Ami nem a szálláshely, ill. a szobák kiválóságának köszönhető, hanem a környezet, a park, a Balaton közelsége, a gyermek programok miatt van. Sajnos a szállás, a szobák színvonala nagyon lepukkant, illetve igénytelen. Ezt leszámítva viszont minden más adott ahhoz, hogy a gyerekek élvezzék a nyaralást.
A reggeli minősége és választéka kiváló, a személyzet kedves. Ahogy tapasztaltam az itt megszállt vendégek túlnyomó többsége a nagyszülő-unoka párosításból áll. Végül is az ár nem magas, ha valakinek nincs nagy igénye a szobák színvonalát illetően akkor jó program lehet az unokákkal, gyerekekkel.
2017. június 13.barátokkal járt itt 55Hétfői napon délután mentünk be barátokkal ebédelni. Az étterem szinte üres volt, rajtunk kívül csak egy asztalnál volt vendég a kerthelyiségben. Ez valószínűleg a hétfő délutánnak köszönhető, na meg annak, hogy még szezon elején jártunk.
Ennek ellenére gyönyörűen megterítve, minden igényt kielégítő fogadtatásban részesültünk. Az ételek és a kiszolgálás hiba nélküli volt. Az árak kicsit magasak.
2017. június 13.barátokkal járt itt 55 Baráti társasággal vettem részt egy hosszú hétvégi kikapcsolódáson. Amire számítottunk és amit vártunk megkaptuk. Szép környezetben, szuper szolgáltatásokkal, finom ételekkel, ráadásul gyönyörű időben tölthettük el azt a pár napot. Remélem lesz még benne részünk.
A szobák kényelmesek, az medencék és az egyéb helyiségek tiszták, a személyzet kedves, az ételválaszték széles, és finom. . . . mi kellene még?
2017. március 14.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy szép napos hétköznap tértünk be barátainkkal ebédelni. Már a helyiség hangulata is kellemes volt. Tisztaság, otthonosság, kedves fogadtatás. Az étlapon a választék bőséges, az árak elfogadhatók, a felszolgáló kedves, figyelmes és gyors volt. A választott ételeket gyorsan megkaptuk, azok tálalása, mennyisége, minősége kifogástalan volt.
Éhesen tértünk be, de így sem tudtuk mindet megenni. Nagyon kellemes élmény volt, másnak is ajánlom.