Rubin 19 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 394 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 98 feltöltött kép kell
2016. január 8.családjával járt itt 55 Kétkedve érkeztünk ide ,hallottunk a helyről rosszat és jót is. Úgy fogadtak minket mintha törzsvendégek lennénk,körülugráltak bennünket,a kicsinek egyből hozták az etetőszéket:EZ IGEN! A tulajdonos igen figyelmes és meg is kérdezte hogy finom volt e minden. A hely tiszta nem lehet rá panasz.
Az ételek kiváló ár-érték arányúak,egy jó étkű embernek elegendő adagokkal. A választék nem túl nagy de az ízek háziasak! Sok helyen tapasztaljuk viszont, hogy ha nem kérünk italt,akkor nem hoznak vizet csak kérésre,itt is ez történt! Kicsit szűkös ez a vendéglő,de baráti találkozókra,szülinapokra,pároknak és kisgyermekes családoknak bátran ajánlom e remek ételbárt.
2015. november 22.a párjával járt itt 55 Korrekt,udvarias kiszolgálás,nagy adagok,kiváló ár-érték aránnyal. Itt nincs mellébeszélés,cicoma, itt biztosan jól lakunk. A hely kicsit szűkös,és a papír alátéteket az asztalon is gyakrabban cserélhetnék,de mindez eltörpül amellett hogy kiváló helyről van szó.
Főleg a szegényebb rétegnek ajánlom, azoknak akik jól szeretnének lakni,vagy szeretik a retro helyeket, retro árakkal! Visszatérünk!
2015. október 25.a párjával járt itt 55 Már nagyon régen szerettünk volna eljutni a "Legbátrabb város"egyik kiváló éttermébe. Hangulatos környezetben szolgált fel nekünk, korrekt,gyors személyzet,nagyon jó áron házias ételeket. A tulaj kifejezetten kedves, mindenben segítségünkre volt-SOK HELYRŐL EZT HIÁNYOLOM! ! !
Kicsit kockáztattam mert olyan ételt kértem -/Prágai sertéssült knédlivel/- amilyet még soha nem kóstoltam,de nem csalódtam. Finom volt a Prágai húsleves,és a kétszemélyes Bohumil-tál is, utóbbit alig bírtuk már megenni és nagyon jól laktunk. . . Mindenkinek bátran ajánlom:CSÚCSGASZTRONÓMIA!
2015. október 17.gyerekekkel járt itt 35Hangulatos hely ezért tértünk be ide. Kedves személyzet szervírozott nekünk átlagos ételeket borsos áron. Az adagok is kicsik és nem is olyan köretet hoztak amit kértünk,a kiszolgálás lassú. Mindettől függetlenül ajánlom a helyet olyanoknak akik nem nagy adagokra vágynak, és átlagos minőségű ételekért is hajlandók többet fizetni a szokásosnál. Számunkra csalódás volt ez a kisvendéglő.
2015. szeptember 20.a párjával járt itt 55 Sok jót hallottunk már erről a vendéglőről ,így hát felkerekedtünk megünnepelni a kedvesem szülinapját. Jókedélyű pincér fogadott bennünket aki abszolút kedves/barátságos volt és mindenben a kedvünkre tett. Az ételek háziasak, ajánlom a "Pista bácsi gyengéje"C. fogást,a "Haspártiak levesében"elférne talán egy kicsit több hús is.
. . de ízlések és pofonok,a házi metélt viszont nagyon jó ötlet! . Borválasztékban erősödhetnének még egy kicsit. Nagyon jól éreztük magunkat,visszatérünk!
2015. szeptember 13.gyerekekkel járt itt 55Nyári kirándulásunk szállása felé igyekezvén meg akartuk látogatni e romantikus éttermet. Nem csalódtunk. . . ,egy búbos kemence mellett foglaltunk helyet,udvarias,segítőkész személyzet fogadott minket nagyon jó ár-érték arányú és finom /házias/ ételekkel. Abszolút család/gyermek barát hely ez. Számomra nagy meglepetés. Ha lehetőségünk lesz rá visszatérünk. Mindenkinek bátran ajánlom! ! !
2015. május 6.a párjával járt itt 55 Kellemes csalódás ez a fogadó. A választék bőséges,a pincérek tudják a dolgukat,tisztaság kiváló,itt külföldi vendég/ek/ előtt sem kell szégyenkeznünk,-hogy hová is hoztuk Őt/Őket. Nem vártunk sokat,amíg az étel elkészült,még annak ellenére sem hogy éppen egy rendezvény /ballagás/ volt.
Az adagok nagyok és ízletesek,-nagyon jól laktunk- ,kiváló ár-érték aránnyal,/szélkakas tálat kértünk két személyre/. Mindenkinek bátran ajánlom mindenféle alkalomra ezt a helyet!
2015. április 4.a párjával járt itt 45 Párommal érkeztem hogy itt ünnepeljük meg a Nőnapot. A borválaszték nem túl bőséges,ebben lehetne erősödni. Udvarias,figyelmes kiszolgálásra nem lehetett panaszunk, egy kedves,fiatal hölgy személyében,aki gyorsan,ügyesen szervírozta nekünk a kétszemélyes tálat. A Bőségtál finom volt, -ár/érték aránya kitűnő-, és nagyon jól laktunk pedig jó étvágyúak vagyunk mind a ketten.
A hely tisztasága hagy némi kívánni valót maga után . . . Baráti,üzleti találkozókra,ballagásokra,osztálytalálkozókra,pároknak kifejezetten ajánlom ezt a fogadót!
2015. február 17.gyerekekkel járt itt 35Rossz napot fogtunk ki,mert előző nap rendezvény volt ebben a fogadóban,de kedvesen fogadtak minket.
A választék még jó lett volna, a pincér /aki láthatóan/érthetően,nagyon fáradt volt/ közölte velünk hogy ez sincs és az sincs. . . Az ételek minősége összességében átlagosnak mondható, a mennyiséggel nem volt probléma.
Ettől függetlenül ajánlom!
2015. január 29.gyerekekkel járt itt 45 Korlátlan ételfogyasztás kértünk kb. 2000 ft/fő,bizonyos ételeket lehetett korlátlan mennyiségben kérni/választani pl. :gulyás,brassói. A fiatal pincérek nagyon igyekeztek és abszolút kitettek magukért. A hely tisztának mondható és kultúrált szép környezet jellemzi.
Az ételek mennyiségével semmilyen probléma nem volt tényleg korlátlan fogyasztásról volt szó, -mindannyian degeszre ettük magunkat-,a minőségük pedig valahol a jó és az átlagos között van. A gulyás finom volt de többet vártam, egy kicsit pirospaprikásabbra,zsírosabbra de ez csak az én véleményem. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a vendéglőt,viszont jó a pincérrel megbeszélni rendelés előtt hogy hogyan működik pontosan ez a korlátlan ételfogyasztás,s mely fogásokat tartalmazza.