Rubin 19 értékelés kell még ehhez
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 98 feltöltött kép kell
2023. december 17.gyerekekkel járt itt 45Kirándulás után nagyon megéheztünk,
erre jártunk,
így döntöttünk a street food mellett.
Gyors, ügyes kiszolgálás, a döner finom
átlagosnál jobb, de nem mondanám,
hogy életem legjobbját ettem. Érződik viszont,
hogy a szakács a szívét adja bele. . .
A hely tiszta. Bátran ajánlom aki szereti a
dönert pitában és nem giccsparádéra vágyik.
2023. december 17.barátokkal járt itt 45Számtalanszor rendeltünk már innen.
Inkább átlagosnak mondható a kiszállítás
és az ízvilág.
Hoztak már oda égetve is pizzát. . .
Örömmel tapasztaltam, hogy igényesebb
lett a feltét és sokan mások is így látják.
A "honlap" most egy kicsit zavarosabb .
de összességében már átlagon felülinek
mondható a pizza. Bátran ajánlom!
2023. december 9.barátokkal járt itt 55 Barátokkal tértünk be ide kirándulás után
véletlenül. Színvonalas kiszolgálás, házias ízek
jó árérték arány jellemzi a helyet. Kiemelném a
tárkonyos vadragut, fantasztikus ízvilág. . . Viszont a pisztráng átlagosnak bizonyult
számomra. Hangulatos étterem, jó választék.
Csináltam is egy kis malőrt, véletlenül
kiöntöttem a bort,
de a személyzet nagyon készséges volt. Tökéletesen elégedettek voltunk. . .
2023. december 9.gyerekekkel járt itt 45Túrázásból érkeztünk, buszra vártunk, éhesek voltunk
hát betértünk. Két sajtburger menüt kértünk. A kiszolgálás jó
az ízek nagyon el vannak találva számunkra. A hely tiszta.
Egyértelműen meglepetés, ha erre járunk újra be fogunk térni.
Most szigorúbb voltam az értékeléssel. Mindenkinek bátran ajánlom
aki szereti a gyors éttermeket. . . !
2023. november 6.gyerekekkel járt itt 45 Fiam különlegességre vágyott így hát felkerekedtünk
mi vad vidékiek és feltérképeztük a terepet. . . Amikor beléptünk rend és tisztaság fogadott valamint egy nagyon aranyos hölgy,
aki egy kukkot sem tudott magyarul
Na" mondom a fiamnak itt is alakítani fogunk. . . Meglepetésünkből felocsúdva azért az étlapról megmutattuk mit szeretnénk.
Csirke rament kértünk, ízetlen, felejthető. Jött a rántott sushi, mondanom sem kell isteni finom volt. Közben azért csináltuk a kabarét a pálcikákkal. . . majd megtanuljuk. Jó hely, a leves csalódás. Aranyos kiszolgálás, korrekt árak. Ilyen hely ez a Kaiteki,
magyarul a kaját ne kérd ki.
2023. június 11.gyerekekkel járt itt 45 Véletlenül tévedtünk be ide a fiammal. Nem túráztunk, csak sétáltunk a környéken egy kicsit a következő buszig. Nagyon éhesek voltunk, kedves kiszolgálás, önkiszolgáló feeling fogadott. Menüből lehet választani, az ételek italok átlagosak, átlagos ár-érték aránnyal. A a Jókai bableves jó, a rizs menzás, a sült csirkecomb viszont zseniális volt.
Ha fáradtan, éhezve, szomjazva térünk be ide, s nem csúcsgasztro élményt keresünk, akkor szuper hely. . . Ajánlom!
2022. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 45Kirándulásunk alkalmával tértünk be ide. Gyros tálat , gyrost pitában és egy csibeburgert rendeltünk. A kiszolgálás jó, a hely tiszta és barátságos. Az ételek finomak, átlagosnál jobbak, jó ár . Meg lehet jelölni egy táblán gombostűvel, hogy honnan érkeztünk. Ajánlom mindenkinek aki erre jár!
2021. július 12.gyerekekkel járt itt 55Nagyon kedves, segítőkész személyzet. Tökéletes, bőséges reggeli. Jó szállás, jó ár-érték arány,viszont a légkondit és a fürdő felújítását /zuhanykabin, csempe/ hiányolom, de lehet ez nem az a kategória. Bocsánat érte! Nekünk minden közel volt. Ha lehetőségünk nyílik biztosan visszatérünk! Csak ajánlani tudjuk másoknak is!
2021. július 12.gyerekekkel járt itt 45 Végre már. . . , a covid "szorítása" enyhülni látszott, s eljutottunk Egerbe. Mivel hogy nem csak borért jöttünk így meglátogattunk egy új helyet, annál is inkább mert gyermekünknek szülinapja volt. A hely tiszta a kiszolgálás lassú, vontatott, de megértem hiszen kezdő pincérrel álltunk szemben.
Az ételek finomak, jó ár-érték arányúak és a tálalás gyönyörű. Igazából ide bármikor be mernék ülni még külföldi vendégekkel is. Ajánlom!
2020. november 3.a párjával járt itt 55 Nagyon merész voltam mert két kebabot is rendeltem pitában, akkora adagok voltak, hogy alig bírtam megenni. A pita tészta pedig finom ropogósra volt sütve. . . Tudva levő, hogy ezt a témát törökök "vágják", de itt magyarok dolgoznak. A kebab isteni finom és a kiszolgálás is gyors. Nem gondoltam volna hogy itt találok rá az "igazira".
. . Az asszony pizzát evett az is finom volt. Az ár- érték arány szerintem kiváló, A hely tiszta. Ha erre járunk biztosan betérünk! Ajánlom mindenkinek!