Rubin 19 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 394 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 98 feltöltött kép kell
2019. június 24.a párjával járt itt 55 Lagziba voltunk hivatalosak, de nem bántuk meg. Itt tartották az esküvőt is, és szállást is biztosított a KEDVES pár, mindenki számára. Nagyon finom ételeket kóstolhattunk, amiket ízlésesen fűszereztek, és nem voltak sótlanok sem. Nagyon jól laktunk, bőséges volt minden fogás. A személyzet aranyos, kedves, megértő és türelmes, szuper kiszolgálással fűszerezve.
A szállással kapcsolatban, azon kívül, hogy a sógorom kiszúrt egy pókot a plafonon, talán az adhat említésre még okot, hogy nagyobb hűtő is elkelne a szobákban nyári hónapokban. . . Az elhelyezkedésről csak annyit, hogy ez a hely "nyugalom szigete", a dohányosok viszont ügyeljenek arra, hogy mindig legyen valaki aki el tud ugrani autóval dohányboltba, mert a közelben ilyen nincs. Összességében ez egy szuper kastélyszálló, mindenkinek bátran ajánlom! Ami még fontos, hogy van játszótér, és saját kis állatfarm is, amit bárki megtekinthet.
2019. június 11.családjával járt itt 45 Rendhagyó lagzin vettünk részt. Nagyon örültünk, hogy a portán (is) szíves fogadtatásban volt részünk. Minden jó volt itt, aránylag minden közel van és az ágy is kényelmes volt számunkra. Mivel vendégek voltunk az árakról most nem szeretnék nyilatkozni. Ami negatívum lehet, hogy nem volt nálunk függöny. . .
Bátran ajánlom olyan családoknak és csoportoknak, akik nem bánják ha nyaraláskor, esetlegesen többen a szomszédságukban tartózkodnak. . .
2019. június 8.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hatvani kirándulásunkat, ennek az étteremnek a meglátogatásával szerettük volna megkoronázni. Kicsit nehezen találtunk rá a helyre, mert nincs kiírva egyértelműen, hogy pontosan hol is van az étterem, csak egy kis "plakát" figyelmeztet az irányra. A kiszolgálás nem túl gyors, de ez nem is baj, csak akkor, ha a gyerekek már nagyon szomjasak.
. . Klasszikus vonásokat az étterem belsejében alig véltem felfedezni, másra számítottam. . . A hely tiszta és kulturált. A limonádé szuper volt és az orjaleves is tökéletes volt, kreatív a tálalás, a gyerekek el voltak ájulva. . . A pikáns, tejfölös vadragu azonban vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. . . Nagyon jó ízű volt, ésszerű adag, de a karalábé, borsó és a KEVÉS hús jelenléte kicsit levitte a számomra "elvárt"színvonalat. Pedig mekkora ízvilág. . . Az összkép jó, ajánlom!
2019. május 5.gyerekekkel járt itt 55 Már régen vágytunk ide , hogy együnk valami specialitást. Egy esküvő utáni késői, családi ebédről volt itt szó. Nagyon kedves kiszolgálás, nem tolakodó személyzet szolgált itt fel. Az ételek, italok finomak, az árak kicsit borsosak, természetesem B. pest és könyékére vannak kiélezve, de nem mondanám hogy túlzás.
Itt minőséget kapunk. Nem volt túl fűszerezve semmi és a négyszemélyes tálak bőségesek voltak. A hely tiszta és a gyerekek is el tudják magukat foglalni, játszósarok, játszótér. . . Ajánlom! Visszatérünk!
2019. április 16.a párjával járt itt 45 Véletlenül tértünk be ide. Gyrost szerettünk volna enni, de olyan helyet kerestünk ahová be elehet ülni. Ilyen kiszolgálást még sehol nem tapasztaltam! Körülugráltak minket, igaz nem voltak sokan. Megtetszett az étlapon a felhozatal, így rendeltem vadmalac levest is. A kaják jónak mondhatók, jó ár-érték arányúak.
A gyros pitában nagyon finom és ésszerű az adag. Ami kicsit csalódás volt, hogy gyorsfagyasztott zöldséget véltem felfedezni a vadmalac levesben, de itt ezen a szinten ez elegendő. FŐLEG fiatal csoportoknak ajánlom, akik nem csak iszogatni szeretnének, hanem harapni is valami finomat!
2019. január 16.gyerekekkel járt itt 55 Régóta fentem már a fogamat erre a helyre. Belépve tisztaság és korrekt fogadtatás. Kiváló ár érték arányban ehetjük itt a kebabot. A pitában lehetne több a hús, de finom, és az ár-érték aránya jó, az öntet is nagyon igényes. A kebab tál kitűnő, -egy helyen ettem csak ilyet-, friss alapanyagok, izgalmas ízvilág jellemzik a gyorsétkezdét.
Csak ajánlani tudom, visszatérünk! Keresd fel a Döner Box-ot, s az éhségtől, nem eszel majd cipő bokszot!
2019. január 5.barátokkal járt itt 55 Éhes bolyongás, barát emberrel. Gyomor korgás. Nem messze egy kifőzde"zárva"-éhes sikongás. Betérve: kiváló szolgálás. Árak nem mennek mennybe, ide kérlek , ha teheted menj be! Van kérdés? Nincsen. . . Floga az új felfedezett "gyroszevő kincsem". Nem ér itt csalódás, mert piszkosság nincsen. Finom étek ízes, tízes skálán tízes.
Megköszönöm türelmedet, megígérem Itt Jártam helyen, mekegve többé nem tekergek. Uff, beszéltem!
2018. december 1.a párjával járt itt 45 Már régóta fentük a fogunkat erre a helyre. Most végre kóstolhattunk itt is. Aranyos hölgy vette fel a rendelést és a felszolgálást másik két aranyos hölgy folytatta. A vendéglő hangulatos itt bent is, de a terasz is kellemes élményt nyújt jó időben, akit nem zavar az főút zaja.
Egy kicsit sokat kellett várni, tócsniba tekert herkentyűket rendeltünk, amelyek minősége és mennyisége megfelel az elvárásoknak. Az ár-érték arány is jónak mondható. Nagyon jól laktunk, de az előtte kért tea is finom volt. Ajánlanám azoknak e helyet akik kisebb társasággal/egyedül sörözgetés, fröccsözgetés közben szeretnének egy jót enni , vagy csak menüt szeretnének fogyasztani egy jó helyen.
2018. december 1.a párjával járt itt 45 Véletlenül találtunk erre az étteremre a "legbátrabb városban". Nagy nyüzsgés fogadott minket, de a kiszolgálás kedves és precíz volt. Mikor leültünk az asztal, mely közepén egy láb található, igencsak mozgott. Az ételek jónak mondhatók, de van itt különleges menü is, pl. : vaddisznópörkölt, igaz kicsit drágábban.
Jó az ár-érték arány, az adag bőséges, kedvesek itt az emberek is. Azoknak ajánlom a helyet akik szeretik a menüs önkiszolgáló éttermeket.
2018. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Nem vagyok oda a süteményekért, de ez egy jó cukrászda, voltunk itt már máskor is. E hangulatos és tiszta helyen gördítettem le az italomat, viszont kisfiam nem bírt a sütijével. . . Rám hárult hát a feladat, hogy elpusztítsam a maradékot, ami sikerült. Lúdláb volt az áldozat, ami meglepően finom volt.
Kedvesem és anyukám is elégedett volt mindennel. Nagyon jó ár-érték arány uralkodik a cukrászdában,a sütemények tényleg finomak, a kiváló kiszolgálás nem kérdés! Ajánlom!