Rubin 19 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 394 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 98 feltöltött kép kell
2018. október 18.barátokkal járt itt 45 Mogyoródra készültünk a Pipa csárdába, de sajnos zárva találtuk pedig a nyitva tartás nem árulkodott erről a tényről, hogy ma szünnap. Nagyon éhesek voltunk így átmentünk Fótra. Itt ez az étterem volt a legközelebb. Ajjaj, nagy a nyüzsgés, már mondtam volna menjünk, de a szívélyes fogadtatás másra késztetett.
Meg kell hagyni igényes hely, talpraesett pincérekkel. . . Egy kis zugot kaptunk mert hárman voltunk, s rendezvény is volt, nem fértünk volna máshol. Picit türelmetlen pincér aki egyébként szimpatikus volt nekünk, felvette a rendelést /sűrű napjuk volt/. Sebaj, hozták a tárkonyos vaddisznólevest: szuper ízvilág, híg lé, nagyra vágott húsok, egy kevés répa. . . Itt szeretném megjegyezni jó ötlet, hogy vargánya nélkül főzik /sokan nem szeretik/, de azért ha krumpli is kerülne bele, akkor kiadósabb lenne. Az adag nem túl nagy, de ésszerű, kis agyagedényben. Harmadik helyre tenném e "levet", azok a tárkonyos vadmalac levesek között amit eddig vendéglőben ettem. . . Hozták a Kemencés Kétszemélyes tálat és a barátunknak a BBQ-s oldalast. Háát mit mondjak, kiváló kiszolgálás, gyönyörű tálalás, nagy adagok, de átlagos ízvilág. . . Lehet a nagy forgalom miatt? Az árakkal viszont nagyon meg voltunk elégedve. Lehet máskor még benézünk egy vaddisznópörire jó kis vörösborral leküldve és ha még a nép is kevesebb lesz. . . , no akkor lehet megkapja tőlem e szép, barátságos étterem a kiválót. Ettől függetlenül ajánlom!
2018. október 18.gyerekekkel járt itt 55 Ellátogattunk a gyerekekkel Gyöngyösre, s ahogy az nálunk szokás, megkoronázva az eseményt, éttermet is néztünk ki. Nem a Feketerigó volt a cél, de "jó lesz ez nekünk" címszó alatt beültünk hát ide. Nagy nyüzsgés volt /nem szeretem az ilyen helyeket/, de aránylag hamar hozták a levest.
Meg voltunk elégedve a pincérek hozzáállásával, ráadásul az ételek finomak/háziasak voltak, és nagyon jó ár-érték arányúak. Itt a palacsinta sem ezer forintba került, pedig frekventált hely. Az emberekbe vetett hitem is visszatért, mert a gyerekek huncutkodását, szaladgálását könnyen vették és viselték a betérő, étkező emberek. . . Nincs mit ragozni: szuper hely, szuper nap. Nagy meglepetés volt számomra ez az étterem, itt nem fagyasztott Pennys ételeket szolgálnak fel! Ha tehetjük máskor is jövünk! Mindenkinek bátran ajánlom!
2018. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45 Általában előre kiválasztjuk, s megtekintjük az adott éttermet weboldalát is, ahová betérni szeretnénk. Ezúttal random látogattuk meg e helyet, mert a gyerekek már nagyon éhesek voltak. Nagyon kedves fogadtatásban részesültünk, az étterem egy kicsit eldugott volt, de mégis valami mágikus hang azt súgta nekünk: "ezt ki kell próbálni".
A pincér még rutintalan és fiatal volt, de kedvessége és hozzáállása ellensúlyozta azt. Túlságosan nem kellet sokat / de keveset sem/ várni az étkekre, viszont meglepett minket a mennyiség. Óriási adagok -kétszemélyes "Csaba tál"-, csak pislogtunk, s a gyerekek is jól laktak a dínó és mosolygós burgonya kombóval. Hűha. . . , nem is tudtuk megenni később becsomagolták nekünk. Jó ár-érték arány uralja az éttermet, /vannak apróbb hibák pl. : a kétszemélyes tálhoz elkelt volna "szedő" kanál. . . /. A történetnek itt közel sincs vége, mert már a megérkezésünkkor feltűnt egy idős hölgy szemben, az egyik asztalnál, akit körbeugráltak a pincérek , mintha Ő lett volna a tulaj édesanyja. . . Rosszul gondoltuk: Ő maga volt az étteremvezető, a 80-akárhány évével. . . , hát nem semmi. Gratulálunk, és innen is jó egészséget kívánunk neki! A magyaros konyha, és a nagy adagok kedvelőinek ajánlom e vendéglőt!
2018. augusztus 8.családjával járt itt 45 A hely romantikája különlegességében rejlik. Szeretem a londoni buszokat, s a Duna látványa is szárnyat ad, a vizet kedvelő
ember fantáziájának. Itt ki lehet ülni, s merengeni, közben falatozni, dohányozni, de "meditációnkat" egy megafon hangja törheti meg. Nem kell megijedni: lehet csak a mi sorszámunkat pl.
: "szazhuszonhaaaarom" mondják be éppen ha rendeltünk. Kicsit meglepett a hely, igazából átlagosnak vagy attól jobbnak mondanám az ételeket, nincsen odaégetve semmi és jó ár-érték arányúak. A kiszolgálás még fejlődhetne, ámbár ha jól meggondolom jól van ez így ahogy van. . . Megér egy próbát.
2018. augusztus 7.családjával járt itt 45 Többször jártam már itt család tagokkal, ismerősökkel -mint vidéki titán-, az első találkozás nem sikeredett valami fényesre. . . Hideg gyros, zord ízvilág jellemezte ételünket. Ennek tükrében, a visszatérés, egyfajta megújulás/átrendezés után meghökkentő volt.
Kedves, türelmes kiszolgálás, az esti bulizók számára is,- a fáradt, már nem szomjas vendég, nyugodtan támaszra lelhet itten'. Finom gyros pitában, egy jó helyen. . . No Eker. . . , merek visszatérni máskor is, egy biztos pont számomra "Pestiában". Bátran ajánlom!
Érdekes
2018. július 22.gyerekekkel járt itt 45Göcsej nevezetességei közöl e szépséges falumúzeumot is górcső alá vettük. Megérte mert a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nem nagy kiterjedésű ez a múzeum, de a célnak megfelel. Kézműves programokat is el tudnék ide képzelni /lehet szokott lenni? /. Jó lenne ha kiírnák a gépparkban a gépek, berendezések megnevezését. Amúgy kiváló ár-érték arányú, családbarát hely. Ajánlom!
2018. július 21.gyerekekkel járt itt 55 Véletlenül tértünk be, de nem bántuk meg. Szíves fogadtatásban részesültünk, rögtön tudtuk, profi csapattal van dolgunk. Tökéletes házi jellegű pálinkát szervíroztak nekem, és a limonádéval sem volt probléma. Majd következett a csúcs-szuper halászlé, máshol is ettem már remeket de ez volt az eddigi legjobb!
Mellékesen megjegyezném, hogy lehetne bátrabban fűszerpaprikázni - de ez csak az én igényem/kényeskedésem lapjára tartozik. . . Még a kisfiamnak is tetszett a halászlé! :) Kóstoltam azért mást is. A gulyásleves is isteni finom volt apróbb hibával hogy a húsok és mintha nem főnének egyszerre, volt keményebb és puhább köztük, s a krumpli is határeset volt- épp hogy meg volt főve. A nagy forgalom számlájára írható apróságok ezek szerintem. A sztrapacska viszont tökéletes volt amin csodálkoztunk, hogy errefelé ilyen profi módon készítik. Mindenkinek bátran ajánlom a vendéglőt, kicsit borsos ára ellenére, de úgy gondolom a minőséget meg kell fizetni. Egyértelműen gyerekbarát étteremmel van dolgunk, megfelelő adagokkal, és ha az apróságokat "kinövik", nem hogy a Balaton de a Dunántúl legjobbjaként tarthatják számon e helyet. Gratulálok a csapatnak és kívánok további még sikeresebb munkát! ! !
2018. július 21.gyerekekkel járt itt 45 Célzottan kerestük fel ezt a helyet. Ha már a környéken kirándulunk, táj jellegű ételeket is szerettünk volna fogyasztani. A kiszolgálás jónak mondható, az ételekre sem kellett sokat várni. A gyerekeknek is van egy kicsi játszó kuckó ahol elfoglalhatják magukat. Vannak apróbb hibák, de ezek elhanyagolhatók.
Ördöglángost kértünk, az étlapon zalai prószával volt feltüntetve, de helyette tócsni szerűt kaptunk. Sebaj külön süttettünk zalai prószát ami nagyon finom volt. Több fogást is kóstoltam, a leves inkább menza jellegű, de a többi étel jónak mondható, ízletes és elégséges. A választék átlagosnak mondható, jó ár-érték aránnyal. Ide gyerekekkel is nyugodtan be lehet térni, viszont fiatalok számára nem annyira prefarálnám ezt az éttermet.
2017. október 26., csoporttal járt itt 55 Csoporttal érkeztünk, sokan voltak, így egy téliesített teraszon kaptunk helyen. Gyorsan összetolták nekünk az asztalokat és felajánlottak, ha kérünk még takarókat is hoznak. Egyébként nem volt túl hideg, gázgombával fűtöttek. Viszonylag gyorsan hozták az ételeket, a kiszolgálás gyors és korrekt volt.
Kiváló ár-érték arányú csemegéket szolgáltak fel nekünk, amely bőséges, ízletes volt. A választék nagyon jó, máskor is simán betérnénk ide, még gyerekekkel is. Úgy látszik jó hely ez a Szekszárd éttermek szempontjából. Mindenkinek, de főleg magyaros ízek kedvelőinek ajánlom ezt a kisvendéglőt!
2017. október 25., csoporttal járt itt 55 Fenntartásaim vannak az olasz ételekkel, a sok slágergyanús tésztaféleséggel kapcsolatban. Nem fűlött hozzá a fogunk, de rábeszéltek minket, hogy mégis jó lesz ez a vendéglő. Hogy jó e? Szuper! Gyors, precíz kiszolgálás, korrekt vendégvárás jellemzi az éttermet. Friss alapanyagokból, nem sablonos, változatos, ízletes csemegéket kaphatunk itt az asztalra.
A választék bőséges, kiváló ár-érték aránnyal. Paradicsom levest, grill tálat rendeltünk, s hozzá másmilyen köretet mint az étlapon szerepel,- természetesen rugalmasak voltak velünk. Az adag is bőséges volt, semmire sem lehet panaszunk. Mindenkinek bátran ajánlom, még a magyaros ízek kedvelői is megtalálhatják maguknak a kedvükre valót a remek helyen!