Rubin 19 értékelés kell még ehhez
Gyémánt 394 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 13 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 98 feltöltött kép kell
2016. július 10.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyári kirándulásunk helyszínei közé vettük a Galyatetőt,s mivel útba esett ez a kis hangulatos fogadó,hát betértünk. Kezdetben lassan vett minket észre a fiatal pincér hölgy, aki kezdeti bizonytalansága után,a gyorsan elkészült sztrapacskát hozta, az elég türelmetlen csemetéinknek.
Majd terítékre került a szarvaspörkölt,a kétszemélyes "Kecsketál" és a palacsinta is. A fűszerezés nem túl tolakodó, az adagok nem nagyok,de nem is kicsik,egy átlagos étvágyú ember számára elégséges,megfizethető áron. Az üzemeltető aki egyben pincér is,nagyon készséges,kedves és mindenben segítségünkre állt. A teraszról hátrafelé gyönyörű a kilátás látszik,ami csak emel a hely hangulatán. Mindenkinek, de főleg turistáknak ajánlom ezt a helyet ahol még külföldi vendég előtt sem kell szégyenkeznünk hogy hová is hoztuk Őt.
2016. május 22.gyerekekkel járt itt 45 Egyszer már jártam itt baráti társasággal és nagyon tetszett,
így hát gyereknap alkalmából gondoltam meglátogatjuk ezt az éttermet. A bor amit kértem kiváló volt, és a pincérek is tették a dolgukat s nem voltak tolakodóak sem. AZ adagok mintha kisebbek lennének,az évek során szűkebbre szabták volna. . .
Négyszemélyes saroglyát rendeltünk de négy "komolyabb"evőnek nem lett volna elég, s borsos az ára is. Az illemhely tisztasága hagy némi kívánnivalót maga után,de a teraszrész ahol ültünk,rendben volt,jónak mondható. Családbarát hely a gyerekek kedvükre futkározhattak /de valami kis játszótér az udvaron elkelne még itt/. A hangulat is jó volt, viszont az érdekes, hogy nem kézzel fogyasztottak a körülöttünk lévő vendégek /pedig erről is szól ez a dolog/,és gyermekeink is nyűgösek voltak,így egy kicsit feszélyezve éreztük magunkat. Összességében egy jó hely,mindenkinek bátran ajánlom!
2016. február 14.gyerekekkel járt itt 55 Szécsényben jártunk és semmiképpen nem hagyhattuk ki ezt az éttermet. Nagyon kedvesen fogadtak az udvarias,fiatal pincérek,a gyerekekkel is nagyon aranyosak,kiváló a hangulat. Nem nagy a választék,nem szeretnék senkit sem megbántani/nem is ez a célom/,de elférne az itallapon több bor/pl:Bikavér -Molnár Pincészet,Villányi Portugieser-Jekl/,
vagy az étlapon,a környékre jellemző:vaddisznó,őz,fácán,nyúl fogások is.
A hely nagyon tiszta,s a közvetlen pincérek nagyon szimpatikusak. Az ételek finomak,esztétikusak és kiváló ár-érték arányúak. Mindennel meg voltunk elégedve,s a két személyes tállal jól is laktunk. Máskor is szeretnénk jönni. Eddigi legigényesebb hely Nógrád megyében ahol valaha is jártam! ! ! Ezúton gratulálok a személyzetnek és a főnökségnek is,kiváló munkát végeznek! Le a kalappal! Mindenkinek bátran ajánlom ezt a barátságos,hangulatos vendéglőt!
2016. február 11.gyerekekkel járt itt 45 Gyerekekkel jártunk itt és azt tapasztaltuk,hogy ez is egy jó hely. Szerencsére sok van itt Salgótarjánban. Párommal,tárkonyos vadragu levest kértünk,és nagyon ízlett,számomra eddigi legjobb amit étteremben valaha ettem. Csemetéinknek is tetszett a húsleves és a palacsinta,valamint kedvükre szaladgáltak,de ez a nyugodt pincért nem zavarta.
A választék nem túl nagy,de bárány is van az étlapon! Hurrráááá! ! ! A kiszolgálás jó, nem tolakodó vendéglőssel volt dolgunk és ez pozitív volt számunkra. Fiataloknak,pároknak,középkorúaknak,kifejezetten ajánlom ezt éttermet! Mindenképp visszatérünk,s báránycombot fogunk kóstolni!
2016. február 1.gyerekekkel járt itt 45 Családdal jártam ezen a helyen,s már nem először. A gyros tál közel kiváló,a kappan leves nagyon finom,de el tudnék bele képzelni több zöldséget is. A vaddisznópörkölt finom,mintha anyukám készítette volna, de olyan íze volt mint egy sima házi malacpörköltnek,-kerestem a babérlevelet és a fokhagymát,s vörösbor sem ártana rá,a párom is így vélte.
A mennyiség is kevésnek mondható,de összességében jó ár-érték aránnyal rendelkeznek az ételek. A kiszolgálás jó. Viszont:a gyerekek étele /csőrike menü/, kiváló ár-érték arányú és megfelelő mennyiségű,valamint tudtak itt játszani is és kedvükre hancúrozhattak/voltak játékok is/. Az étel és italválaszték bőséges,de minőségben én többet vártam. Mindenkinek bátran ajánlom ezt a vendéglőt! Visszatérünk!
2016. január 25.gyerekekkel járt itt 55 Kirándulni voltunk a közelben /nagyon messziről érkeztünk/,s már nagyon éhesek voltunk. Késő délután volt,mi voltunk csak vendégek a csárdában. Birkapörköltet szerettünk volna enni,de jelezték hogy sajna minden pörkölt elfogyott. . . Ejha. . . ,mi pedig ezért jöttünk. Kezdeti "elkeseredésünket"lehűtötte a kedves figyelmes vendégszerető személyzet.
Kaptunk mi olyan Birka tálat hogy alig bírtuk megenni! ! ! Minőségileg és mennyiségileg sem lehetett panaszunk. Ha még fejlődnek borválasztékban és tisztaságban valamennyit /s nem fogy el a pörkölt/,akkor a környék legjobb vendéglőjévé léphetnek elő. Ezúton is szeretnék gratulálni a személyzetnek, és a főnökségnek is! Ha legközelebb erre járunk biztosan betérünk! Mindenkinek bátran ajánlom ezt a csárdát!
2016. január 25.gyerekekkel járt itt 45 Amikor beléptünk az étterembe,udvarias,fiatal pincér fogadott minket,s jelezte, hogy a kis teremben foglaljunk helyet. Kandallóban pattogott a tűz,s gyermekünknek nemsokára hozták az etetőszéket. Hideg,fűszertelen gulyáslevest szolgáltak fel nekünk,-igaz menü volt,de annak is szörnyű-/! ! ! /,viszont a vasi pecsenye/menü/ már nagyon finom volt.
Kértünk még egy 2 személyes Tarján tálat is,és meg kell hagyni nagyon finom és kiadós volt! Nagyon jó ötletnek tartom,a Tarjáni töltött combot,ami a tálon szerepelt,már-már csúcsgasztronómia. . . Sikerült finom termelői bort is kóstolnom. Összességében jó hely! Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
2016. január 18.gyerekekkel járt itt 45 Kirándulni voltunk a környéken,így hát elhatároztuk hogy felkeressük ezt az éttermet. Udvarias,korrekt,családbarát kiszolgálást kaptunk. Menüt rendeltünk,a leves nagyon finom volt és bőséges,de a második fogás már inkább átlagosnak mondható. A gyermekünk az ebéd vége felé már igen nyűgös volt /sokat kirándultunk/ és ez rányomta bélyegét az ott étkezők, és a mi hangulatunkra is.
Nem tudtunk párommal egészen kibontakozni itt, úgyhogy ha legközelebb a közelben járunk adunk egy új esélyt ennek a hangulatos vendéglőnek,-de már ala carte-ot fogunk kérni. Mindenkinek bátran ajánlom! Visszatérünk!
2016. január 18.a párjával járt itt 45 Többször jártunk már ebben a vendéglőben párommal. Kellemes hely,nem szeretnék elfogult lenni,de nem csak Nógrád megyében hanem az országban is egyedülálló amilyen jól főznek itt! Házias ízek,finom borok,nem túl nagy választék,kiváló ár-érték arány és tisztaság.
Sehol nem kaptunk még ilyen finom húslevest,a CZZ szelet is nagyon finom,amit mindenkinek bátran ajánlok és az adagok is elégségesek,jól lehet lakni. Ami lehozza a helyet az a kiszolgálás, egy kicsit több
kedvességet,udvariasságot várna az ember. Több ez a hely attól hogy csak "ledobálják" az ember elé a tálat. Ettől függetlenül mindenkinek szívből ajánlom ezt az éttermet!
2016. január 16., kollégákkal járt itt 55 Még szeptemberben jártam itt kollégákkal s menüt rendeltünk de nem csalódtunk. Udvarias kiszolgálás,mindenben a segítségünkre voltak még akkor is amikor sokan voltak az étteremben s a teraszon. A főnökasszony nagyon figyelmes és kedves,megköszönte a türelmünket,mert sok volt a vendég és kevés a felszolgáló!
Kiváló ár-érték arányú,ízletes ételeket fogyaszthattunk itt,és elegendő a menü mennyisége is. Családdal ha errefelé járunk,feltétlenül felkeressük ezt a vendéglőt! Az értékeléssel most egy kicsit engedékenyebb voltam. Mindenkinek bátran ajánlom!