2017. szeptember 29.a párjával járt itt 15 A recepciónál érkezéskor senki sem volt, az előtérben is csak egy takarító tologatta a porszívót, kb. 15 perc múlva került elő egy elgyötört hölgy, aki a kinyomtatott visszaigazolást kérte. Miután közöltem, hogy nincs ilyen, át kellett küldenem mailben, amit ő sokáig nem látott, majd kérte az utalásról szóló igazolást is.
Ez újabb időt vett igénybe, kb. 45 percig tartott csak ez a procedúra. Ilyet még soha sehol nem tapasztaltam. Sajnos ez a vonal ment végig, bár igyekeztünk jól érezni magunkat, de az ételek színvonala, a már fél hétkor hideg főételek, a sós (! ) sajttorta,(amire, amikor megkérdeztem, hogy ezt valaki megkóstolta-e mielőtt kitették, azt mondta a felszolgáló hölgy, hogy ez a mai tréfájuk) és még sorolhatnám, eléggé kiábrándítóan hatott. Értem, hogy a nemzetközi konyhát szeretnének, de krumplis tészta, és a zöldbab főzelék (vagy a répafőzelék) a tálalt formában nem biztos, hogy a magyar kulinária csúcsa. A szobákban hideg volt, az egyénileg szabályozható fűtés nem működött. A nyelvtudás hiánya és az ebből adódó helyzet időnként komikus máskor szánalmas volt. Nem térünk vissza.
2017. január 24.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában, mindennel meg voltunk elégedve. Az étkezés, a feltálalt ételek, italok minősége, választéka, a tisztaság, a wellness szolgáltatások mind dicséretet érdemelnek. A személyzet előzékeny, udvarias volt.
Az egyénileg szabályozható fűtés nagyon jól működött, így senki sem panaszkodott arra, amit már máshol tapasztaltam, hogy hideg időben egyes emeletek hűvösebbek mint a többi. l
Amit negatívumként tudok megjegyezni, a világítás a szobákban, ami zavaróan kevés volt, félhomálynál többet nem tudtunk elérni, illetve a dupla takaró, ami szintén szokatlan megoldás annak, aki nem ezt szokta meg. A svédasztalos étkezésnél az ételek megnevezése csak magyarul volt kitáblázva, bár a házban sok külföldi (ukrán, román, német) tartózkodott ebben az időben. Ez egy kis odafigyeléssel javítható lenne. Összességében kiválónak értékelem a szállodát.