2019. január 4.a párjával járt itt 45 2018 szilvesztere környékén töltöttem el itt 3 éjszakát, egy utazási iroda vendégeként (Semmeringi túrák kiindulási pontja). A hely fizikálisan régimódi, de azért még működik. Fűtés kiváló, a szobai hűtőgép jól működik (és csendes), a fürdőszoba is rendben, habár nem ötcsillagos, de tisztálkodásra megfelel, s a melegvíz is teljesen rendben.
Az ágyak már sokat láttak, el is fáradtak, de azért jót lehet aludni rajtuk egy kimerítő túrázást követően. A reggeli kiváló, sokkal jobb, mint a hely általános színvonala. A stáb segítőkészségét csak legjobb megjegyzésekkel lehet leírni, mindent megtettek, amit lehetett a vendégek kényelméért. Gratulálok ! Szerintem ez egy kellemes hely, ha valakinek nincsenek komoly kényelmi elvárásai, és csak pár napot akar Sopronban tölteni.
2019. január 4.egyedül járt itt 25 2018 szilveszter éjszakáján itt vettem 2 adag kocsonyát elvitelre. Sajnos, ezek csak zselatinnal keményített víz kategóriájába fértek be, adagonként 1-2 húscafat (vagy bőrcafat, ki tudja) volt bennük a "tartalom". A pultnál szorgoskodó matróna előzetesen elmondta, igen, ez az Ő konyhájuk terméke, s melegen ajánlja.
Nem ezt vártam ettől a helytől, de sajnos ez a valóság. Míg vártam, hogy kihozzák az adagokat, láthattam, a matróna hogyan mossa el a poharakat. Érdekes volt, a herpesz vírusok szerintem nagyokat kacagtak.
2018. november 6., kollégákkal járt itt 25 Munka miatt itt ebédeltünk. A főnök megtagadta a napi menüt, habár mialatt vártunk, többen, véletlenszerűen betérők megebédeltek a menüből, miközben mi csak vártunk (az idő meg szállt). Az étel nem volt se jó, se rossz, de erősen túlsózták, mindegyiket (három főre). Ok: ki tudja, vagy a mellékízek elnyomására, vagy az italfogyasztás növelésére.
A főnök simulékony, túlzottan barátias hangot üt meg, visszataszítóan közeledő. A hely nem szörnyű, de azért kifejezetten kerülendő.
2017. november 7., kollégákkal járt itt 55 Nagyon kellemes kisvendéglő Mezőtúron. Egyrészt menüt kínál 900 Ft-os áron (nagy edényben kihozott húsos leves + valami finom húsétel második fogásként), másrészt lehet korlátlan ételfogyasztást választani (3 leves + kb. 10 féle második fogás + 3-4 desszert a választék), 1300 Ft-ért (2017 szept. és október).
Minden, amit megkóstoltunk finom volt, jól elkészített alföldi ízlésvilággal (de nem túl zsírosan) elkészített ételek. Nem fogyókúrás hely, de nem is túlzásba vitt kalória. Az étterem egyéb paraméterei (mosdó, éttermi környezet) is kellemesek, nincsenek sokan. Mindenkinek ajánlhatom, én - ha módom lesz rá - biztosan visszatérek.
2017. június 14.a párjával járt itt 45 Átutazóban, véletlenül mentünk be ebédelni az étterembe pünkösd vasárnap. Sokan voltak, ami mindig jó jel. A környezet a szocreált idézi, de ez különösebben nem volt baj számomra, megszoktam. A kért kétszemélyes tál óriási volt, s minden, amit megkóstoltam, ízlett.
Az ételnek alig több, mint 1/3-át tudtuk megenni (nekem, mint kettőnk között a nagyobb étvágyúnak, még hátravolt 2-3 óra vezetés, így nem engedhettem el magamat a húsok / köretek között), így a maradékot elvittük. A kiszolgálás gyors volt (habár kifejezetten sok vendég volt), és barátságos. Az akkurátusan becsomagolt étel pedig még egy étkezésre elég volt (s felmelegítve is finom). Ha arra járok ebédidőben, biztosan betérek még.
2017. június 14., kollégákkal járt itt 55 Az ittjartam. hu ajánlásai alapján már jártam ebben a kis étteremben, s 2017 június elején újra erre vitt munkám - s mostmár a saját tapasztalat hozott ide vissza. Kollegával betértünk ebédelni, s kellemes környezetben igen finom, bőséges ebédet kaptunk, kedves személyzettől.
Nem egy agyonszofisztikált hely, csak annyit ad, amit ígér: finom, jó ételeket, kellemes környezetben, jó árakon. Ha újra arra járok, megint keresni fogom ezt a helyet. Az Orosházát elkerülő főútról is megéri letérni, ha ebédidőben jár arra az ember.
2017. június 13., kollégákkal járt itt 25 Számos alkalommal jártam ebben az étteremben, a mai értékelésem a 2017. 06. 13-i látogatásra vonatkozik. Kollegával ebédelni tértünk be, a sztráda megépítése előtt jobb napokat látott étterembe (a régi 3-as út mellett fekszik). Az étlapról a "Csülök Pékné módra" volt a választásunk, a pincér szerint ez elérhető volt, majd visszajött, s közölte, tévedett, nem tud hozni.
Így a napi ajánlatot kértük, borjú bécsiszeletet. A hús mócsingos volt, a hús felületén otthagyott hártya díszelgett, s a húst a késsel alig lehetett elvágni. A panírból az olaj enyhén folydogált. Nyilván, ez a "borjú" végelgyengülés előtt kerülhetett levágásra. Annyit ettem belőle, hogy ne maradjak farkaséhes, a többi a tányéron maradt. A hely egyetlen előnye, hogy a környéken csak rosszabb van.