2014. június 5.gyerekekkel járt itt 55 Az interneten bogarászva akadtam a siófoki CE Plaza Hotel ajánlatára. Mivel van két örökmozgó gyerkőcünk fontos szempont volt, hogy olyan helyre menjünk, ahol a gyerekek és mi felnőttek is jól szórakozzunk.
Az első látogatásunk során csak egy 2 éjszakára szóló ajánlatot foglaltunk le, azonban a szálloda, a gyerekeknek szervezett programok, a wellness részleg, az ellátás annyira tetszett, hogy következő évben újra ezt a hotelt választottuk, de akkor már meghosszabbítottuk a csomagajánlatot egy hétre. A személyzet nagyon segítőkész, udvarias volt. Mindkét alkalommal késő ősszel kerestük fel a hotelt, így a Balatonban való lubickolás kimaradt, de a szálloda kínált annyi programot, hogy gyerkőceinknek nem volt ideje unatkozni. Animátor gondoskodott a gyerekek szórakoztatásáról, így mi felnőttek is nyugodtan pihenhettünk. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom, mert itt mindenki megtalálja a neki való elfoglaltságot vagy pihenést.