2014. szeptember 6.a párjával járt itt 55 Párommal érkeztünk az étterembe, mivel nem ismertük a várost, ezért az interneten találtuk meg az éttermet és értékelését. Érkezéskor szólt a zene és mellette volt egy gitáros. Minden asztalon volt gyertya ami egy külön hangulatot adott az estének és a vacsorának. A személyzet kedves, mosolygós, figyelmes emberekből állt.
Az ételek nagyon finomak, és bőséges adagok voltak, még másnap is ettünk belőle. Aki szereti a mexikói ennivalókat, vagy csak be akar térni egy hangulatos helyre, azoknak külön ajánljuk az éttermet. Aki Keszthelyre megy ne hagyja ki.
2014. szeptember 6.a párjával járt itt 25 Kupont vásároltunk az interneten párommal, a nászutunk alkalmából. Az első komoly "csalódás" az már érkezéskor fogadott minket, mikor megláttuk, hogy a meghirdetett 2000 m2-es medence, közel 25 m2 volt. A kuponhoz járt minden másnap 2db Pármai sonkás bagett. Kétszer is voltunk a recepción, hogy az egyik bagettből hagyják ki a vajat.
A 3. alkalommal kaptuk meg a kérésnek megfelelően a bagetteket. A meghirdetett wellnes részlegen néhány szaunát és gőzfürdőt díj ellenében lehetett csak használni. A reggeli kiváló volt, a felszolgáló egy kedves, aranyos, idősebb hölgy volt, akitől ha bármit kértünk azonnal teljesítette. A szobában lévő hűtő nem működött megfelelően, a recepción jeleztük a hibát és még aznap kicserélték a hűtőt. A szolgáltatásokhoz mérten drága volt.
2014. június 7.a párjával járt itt 55 Ha étterembe szeretnénk menni a párommal illetve sógoromékkal, mindenképpen ide megyünk, annak ellenére, hogy Komáromban lakunk :) Az ételek finomak és remek adagokat is kapni. A kiszolgálást külön megemlíteném. Számunka nagyon kedvesek és barátságosak. Szinte már barátok vagyunk velük, hiszen törzshelyünké vált az étterem.
Csak ajánlani tudom! Ha valaki ár érték arányt néz akkor érdemesebb ezt az éttermet választani mint bármely mást Tatán :)
Remek! Csak így tovább!