2022. március 31.a párjával járt itt 35Sajnos a televízió közvetítésekkel volt gondom. Két csatornán volt a képhez hang a többi három csatorna élvezhetetlen volt . A szobánkban nem volt WIFI, igy a másodállású munkámhoz többször ki kellet mennem az értesítések megtekintéséhez. Mindezeket a recepción jeleztem de azt a választ kaptam, hogy jelenleg ennyi. Elég erős a szobák közötti áthallás.
2015. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55Tökéletes kiszolgálás. Csodálatos helyfoglalás. Az ételek kiváloak voltak , még nekem is aki csak zöldségeket és sajt félét ehettem.
Egy ami nem tetszett.
A hirdetésükben nem jelezték, hogy csak a szállodában vásárolt italok tarthatok a hűtőben, mert 5000 ft bírsággal sujtját a vétkezőket.
2014. november 8.a párjával járt itt 45 Hat évvel ezelőtt jártunk unokáinkkal a szállodában. Most az unokatestvéremékkel voltunk. Szobánk kiváló, a fürdőszobában , hiányolom a tükörnél a piperepolcot és a csap mellet a törölköző tartót. Körbe járva a parkot és a tavat, sajnos azt tapasztaltuk, hogy elvan hanyagolva. A fürdőben, a sókamrában hiányos a világítás.
A személyzet nagyon kedves. Az éttermi kiszolgálás és az ételek kifogástalanok. Az állatok több gondozást igényelnek. Tisztelettel Gedrus László és Unoka testvére.
2013. szeptember 6.gyerekekkel járt itt 15 A lényeget felejtették el közölni. Szívbeteg létemre a második emeleten kaptunk szállást. Nem közölték, hogy lift nincs. Az ágyak olyan kifeküdt állapotban voltak, hogy inkább a földön aludtak a gyerekek és a feleségem is. Én a francia ágy közepén tudtam elhelyezkedni. TV , bowling nem müködött,kiszakadt rex asztal.
Bányamuzeumot szerettük volna megnézni, az információról adtak is egy látogatási pecsétet, csak azt nem mondták, hogy zárva a muzeum. Az étkezéssel nem volt probléma
2013. április 25.gyerekekkel járt itt 55 Tavaly nyáron a feleségem talált egy nagyon jó ajánlatot "családi program" Rába hotel Györ. Az unokáimmal mentünk le 2 éjszaka 3 nap. A szobákat elfoglalva a gyerekek szobájában nem üzemelt a TV. Dorka nevű kis unokám / 6 éves /lement az információhoz és nemsokára kicserélték a készüléket.
A gyerekek és mi is nagyon élveztük a programokat és az elit kiszolgálást. / strand- ugrálóház / Csak jó élménnyel tudunk rágondolni az eltöltött két napra az unokáimmal. Tisztelettel Gedrus László és Neje Nyugdijasok