2019. november 19.családjával járt itt 55 Már másodszor voltunk a Balance Hotelban, de ismét nagyon jól éreztük magunkat. Férjemmel és szüleimmel töltöttünk itt 2 éjszakát két egymás melletti, összenyíló, tágas, kényelmes szobában. A szálloda wellness részlege is nagyon jó, de a termál és élményfürdő minden igényt kielégít.
A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon bőséges és finom volt. Ismét nem csalódtunk, nagyon jó volt minden. A személyzet kedves, figyelmes és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát.
2019. május 23.a párjával járt itt 55Egy hétköznap délután, út közben, véletlenül fedeztük fel az éttermet, amit nagyon nem bántunk meg. Bőséges kínálat, nagyon finom ételek, udvarias és gyors kiszolgálás, tisztaság, kellemes hangulat. A parkoló tágas, mindenki talál helyet magának. Máskor is meglátogatjuk az tuti! Bátran ajánlom mindenkinek, aki erre jár, feltétlen keresse fel az éttermet!
2017. február 13.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztük magunk, minden rendben volt. A lovagi torna színvonalas, mindenkinek ajánlom. A svédasztalos reggeli és vacsora ízletes és bőséges volt. A szoba tágas, kényelmes. A személyzet udvarias, mindenben a segítségünkre volt, és ami az i-re feltette a pontot, az az udvarias gesztus, hogy elbúcsúzáskor megköszöntöttek születésnapom alkalmából.
Igazán jól esett ez a figyelmesség. Köszönöm szépen még egyszer! :)
2016. február 17.a párjával járt itt 55Születésnapom, és 20. házassági évfordulónk apropójából foglaltunk szállást ebben a szállodában. Nem bántuk meg :)
Finomak az ételek, bőséges a választék, megfelelő a tisztaság a szálloda egész területén, a 12.emeleti szobából való kilátásról nem is beszélve.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2014. október 13.családjával járt itt 55Minden családi esemény alkalmával ezt az éttermet keressük fel. Nagyon szeretünk idejárni, kellemes a hangulat, udvariasak a pincérek, finom a pizza! Ha az idő engedi a teraszt választjuk vacsoránk elfogyasztásának színhelyéül. Míg a vacsorára várunk a gyerekeknek érdekességként a hatalmas akvárium szolgál látnivalóként.
Ajánlom mindenkinek, aki Hévízen jár! :)
2013. november 20.a párjával járt itt 55Barátságos, csendes környezetben, szép és tiszta szobában töltöttünk el párommal 2 éjszakát, 3 napot a Bajor panzióban. Az étteremben kedves kiszolgálásban volt részünk, az ételek finomak, frissek voltak. Mivel novemberben voltunk, így a kinti medencét nem tudtuk használni, ezért egyszer nyáron is szívesen ellátogatnék ide. Én csak ajánlani tudom minden pihenni vágyónak!