2019. június 18.a párjával járt itt 55Ajánlom mindenkinek, kedves személyzet, kiváló ételek, kilátás, hangulat. A házi limonádék nagyon finomak, cigány pecsenyét, halaszlevet rendeltünk, jól éreztük magunkat, köszönjük.
2019. június 18.a párjával járt itt 55Szívből ajánlom mindenkinek a szálláshelyet, kellemes, klímás és nagyon tiszta szoba, kedves személyzet, a wellness is jó, a víz bent és kint is kissé hideg volt, de mindent összevetve, nagyon nagyon jól éreztük magunkat. A reggeli sokrétű, mindenki találni fog magának számára tetsző ételt. Még biztosan visszatérünk.
2018. június 30.a párjával járt itt 55Kedves,családias hangulatú étterem,kiváló ételekkel,átlagos árakkal. A pizzájuk egyenesen zseniális. Ha munka után,hétköznap,hétvégén,bármikor egy kis nyugalomra vágysz,akkor okvetlenül nézz be ide. Kutyabarát. imádom. . . :)A kis tavacska teszi igazán hangulatossá a kerthelységet. Ha megnézitek,belül pedig egy fa köré épült az étterem.
2018. június 30.gyerekekkel járt itt 55 A hotelbe való érkezésünk előtt szörnyebbnél -szörnyebb véleményeket olvastam a szállodáról,persze már meg volt véve mindhárom utalvány. Összességében csak jót tudok mondani a szállodáról. . . A személyzet végtelenül kedves,segítőkész. Az ételek kifogástalanok voltak. 4 gyerekkel voltunk,ebből egy 5 éves ikerpárral.
A szállodához tartozó kert,játszótér is pont elég volt arra,hogy vacsora után míg anyu,apu kicsit pihen,addig a gyerekek kellőképpen elfáradjanak. Ajánlom családoknak,pároknak. Mi hétköznap voltunk 3 napot. 3 egymás mellett lévő szobát kértünk,az egyikben nem volt zuhanyfüggöny,de ettől függetlenül a szobák tágasak,tiszták és világosak voltak.