2013. szeptember 19. járt itt 45Itt rendszeresen tartanak görög esteket. Egyik ilyen estére kaptam meghívást. Természetesen a görög stílusú falak, a görög mentalitás, görög nyelven beszélő emberek sokasága feledtette a napi gondokat. Teljesen más mentalitás, jókedv, vidámság és összetartás jellemezte az estét. Az ételek eredetisége és íze kiváló. Igaz, a leveseket nem kóstoltam meg.
Kedvelem ezt a helyet.
2013. szeptember 19. járt itt 45 A szálloda melletti panzióban laktam. Ami nagyon kellemes hangulatú, tiszta épület volt. A nagyvárosi szmog után az itteni levegő egyszerűen felejthetetlen. A szállodában az étkezési lehetőséget tudtam igénybe venni. A hal étel kimondottan finom volt, diétás étel választékát bővítettem volna. A wellness részleg hangulatos.
Amin javítanék, hogy a külső fürdőnél a bár részlegnél nagyon hangosan szól a zene. Ez a madárcsicsergés hallgatásában és a csendesebb táj élvezetében zavaró volt. De a helyszín, a környék nagyon szép volt.