2023. augusztus 22.családjával járt itt 55 Még sosem voltunk a Kastélyba, a birtokra már nyitás óta visszajárunk. Nagyon vágytam a Kastélyba is, Júniusba sikerült elmennünk. Tiszta gyönyörű parkok, rendezett a szállás, nagyon jó a fürdő, és az előadások páratlanok a birtokon. Az ellátás az étterembe minden igényt kielégitő.
Mindenhol csend, madár csirepelés, azóta visszavágyom, remélem még lesz alkalmam újra elmenni.
Puchner Kastélyszálló válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy megosztotta véleményét! Örömmel olvastuk, hogy szállodánk is elnyerte tetszésüket. Bízunk benne, hogy visszatérnek még hozzánk, szeretettel várjuk Önöket!
Üdvözlettel:
Kollár Márk, szállodaigazgató
2023. augusztus 31., Puchner Kastélyszálló, igazgató
2022. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55Családdal, gyerekekkel mentünk ebédelni. Kedves mosolygós pincérnő vette fel a megrendelést. Kiváló ételsor közül lehetett választani. Gyors kiszolgálásban volt részünk, finom friss ételt tálaltak fel nagy adag finomabbnál finomabb sült húsok kerültek elénk, savanyúság, jéghideg ital, isteni finom sütemény zárta az ebédet. Visszatérünk!
2022. augusztus 13.családjával járt itt 55Zalakarosi nyaralás után kis kitérővel értünk a Balatonszetgyörgyi Csillagvár étterembe. Már gyermekeink jártak ott, annyi jót hallottunk már erről az étteremről. Kiváncsian vártuk a kiszolgálást. Nagyon kedves felszolgáló vette fel a megrendelést. Gyors kiszolgálás volt, nagy adagok, és nagyon finom ételek sora került az asztalunkra. Látszott a tapasztalt vendéglátás. Köszönjük még visszatérünk!
2022. április 24.gyerekekkel járt itt 55 Esős idő ellenére , jó keddvel érkeztünk a szállodába gyerekeinkkel, unokáinkkal. Gyönyörű rend, tisztaság fogadott. Rendezett kényelmes tágas volt a szobánk. Jól felszerelt konyha minden ami a tea konyhába kell. Nagy tágas fürdőszoba, ahol a kádba termálvizbe lehet fürödni. Zuhannyal kiegészülve . Nagyobb meglepetés a wellness rész volt.
Tiszta és gyönyörű fürdő . Nagy tágas sok fürdő elemekkel. A termálviz nagyon jó volt. Már működött a kinti medence. A szomorú idő ellenére nagyon jól érztük magunkat. Ajánlom mindenkinek.
2020. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 55Kellemes 2 napot töltöttünk a Siesta Club hotelben. Tágas szobák, rend tisztaság mindenhol. Teljesen felszerelt konyha. Kitűnő étlapról választható vacsora, és svédasztalos reggeli, kedves személyzet, gyors kiszolgálás, pedig teltházas volt a szállóda. Érdekes volt az alaksorban a fürdő rész, 1 óra a családok részére, előre lefoglalható. Összességében elégedettek voltunk.
2020. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Ma érkeztünk haza a Zalakarosi Napfény hotelből a gyerekeinkkel és a 3 unokánkkal. Csodálatos 3 napot tudhatunk magunk mögött, igaz az idő nem volt túl kegyes hozzánk, de a szálló mindenben kárpótolt bennünket. Maga a szobák tisztasága, rendezettsége, a nagyon finom reggeli ebéd a vacsora, mind mennyiségben és kiváló minőségben!
A felszolgálók kedvessége figyelmessége. A benti fürdő valami gyönyörű volt. A kristálytiszta vize, melegsége. Mindenki talált magának külön kedvenc medencét. Szaunázni lehetett, a futópadot kipróbálni. A piciknek a játszoba , és a kedvenc a lift volt. Mindent összevetve csodálatos napokat töltöttünk el , köszönet a szálló minden dolgozójának! Visszatérünk!
2019. szeptember 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy kellemes napot töltöttünk a fürdőben a családommal. Tetszett a kedves fogadtatás a bejáratnál. A fürdő kialakitása , a park, az étkezdék, a medence tisztasága, hőfoka. Az unokáim nagyon jót fürödtek, úsztak, csúszdáztak. A büfében fagyiztak, lángosoztak. Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Köszönet a fürdő vezetésének, további jó munkát kivánunk!
2019. augusztus 31.gyerekekkel járt itt 55Harkányba jártunk. Gyerekeinkkel, és 3 csodálatos unokáinkkal. Felkerestük a Harkányi fürdőt, és kipróbáltuk a medencéket, csúszdákat. A fürdő tiszta volt, a környezete ápolt, a belépésnél kedves fogattattás, mindennel megvoltunk elégedve. Lángos, fagyi, finom kávé. Egy jól sikerült kirándulás volt, az iskola ovoda elötti utolsó hétvégén. Még viszatérünk!
2019. május 26.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyönyörű időben érkeztünk Szentesre, egy hosszú út után. Gyönyörű Városba találtuk magunkat. Mikor megláttuk a szállót, éppen olyan szép volt mint a képeken, amit addig csak elképzeltem. Az unukánkkal érkeztünk, szives fogadtatásban volt részünk. Gyönyörű tiszta , modern szálló, minden igényt kielégitett.
Nagyon finom , és választékos menű sorból étkeztünk. A Városi fürdőben kedves emberekkel találkoztunk. Nagyon jól éreztünk magunkat!
2018. november 27.a párjával járt itt 55 Igazi csúnya őszi esős napon érkeztünk meg a szállodába. Belépéskor tiszta jó illatú szállóba léptünk. A szoba tágas, jó meleg, rend tisztaság mindenütt. Kiváncsi voltam az élményfürdőre itt az oldalon sok jót olvastam róla. Tényleg egy tágas, jól felszerelt wellness fogadott.
Bevallom igy november végén nekem kicsit hidegnek tünt a viz, mivel egy kinti medencével van összekötettésbe. De jól éreztem ott magam. Kiváncsi voltam az étteremre. A szobához asztal tartozott, ami tetszett. Ilyen finom menüsorral bevallom még nem találkoztam. Minden isteni finom volt. Utánna a süti, a behűtött üditő. Pazar volt. Meglátogattuk a méltán hires Zalakarosi fürdőt, tényleg nem hiába a megnevezés. Nagyon jól esett a viz melege. Ha tehetem még újra visszamegyünk ebbe a szállóba.