2018. november 11.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családommal egy mesés gyönyörű helyre érkeztünk egy csodaszép városba. Már a tófürdő láttán, csodás érzés fogott el. Mikor a szállót elfogaltuk, gondoltuk, ilyen gyönyörű szállóba még sosem jártunk. Kiváncsian fedeztük fel a szállót. A Wellness részleg szuper volt. A Termál fürdő csodaszép környezetbe található.
A dolgozók kedvessége, nyugtatóan hatott mindenkire. Mosólygós személyzet jellemzi az egész szállót. Az étterem gyönyörű. A rengeteg fonomabbnál finomabb ételek sora. Csodás élmény volt, remélem még egyszer legalább a szálló vendégei között tudhatjuk magunkat. Köszönjük az élményt. !
2018. július 17.gyerekekkel járt itt 55Ma a családdal unokákkal újra felkerstük a festői meseszép környezetű családias termálfürdőt. Most sem csalódtunk, rendezett park, rend , tisztaság jellemzi a fürdőt. Ma ebédeltünk előszőr az étteremben, gyors, kedves kiszolgálás volt, a választott étel finom és friss. A medence tisztasága mindig megfelelő, a pici unokák nagyon élvezték a vizet. Mint mi felnőttek úgy szintén. Máskor is visszatérünk!