2018. szeptember 23.a párjával járt itt 25 2018. 09. 18-19-én tartózkodtunk a szálláshelyen, melyben az utószezon miatt alig volt vendég. Bennünket a párommal az I. emeleti 102-es szobában helyeztek el. A 101-esben - min utólag a takarító nőtől megtudtuk - 1 hónapja egy idős német házaspár lakott, akik valószínűleg nagyothallók voltak, mivel úgy hallgatták a TV-t hogy attól pihenni nem lehetett.
Mint látható, az épület bejárata fölötti 2 szobáról van szó, az erkély ajtó nyitva tartása mellett bizony pihenni nem lehetett. Ezért csendesnek nem mondható ez a hely. Ha a szállásadók tudták - márpedig kellett nekik tudni - hogy ilyen zajosak ezek az emberek, akkor talán másik szobát is adhattak volna a számunkra. Igy a 2 éjszaka helyett csak egyet töltöttünk ott, és másnap hazajöttünk. Az éppen betanuló recepciós hölgynek felvázoltam a problémánkat amikor elköszöntem, igazándiból megszólalni sem tudott a meglepetéstől. Nem értesítettek azóta sem, hogy esetleg kárpótolnának a kellemetlenségért. :-(
2018. augusztus 28.a párjával járt itt 25 A szálláson, "fénykorában" alig lehetett szobát foglalni és a konyha is üzemelt. Napjainkban itt megállt az idő. A '70-es évek designje köszön vissza mindenhol, a szobák felszereltségén nem változott semmi és még konyha sincs, csak egy vízforraló és egy mikró van kirakva a közös helyiségbe.
A bankkártyás fizetés sem működik, az alsó szint napközben bezárva. Mivel elkészült a fürdő, ahova sokan járnak a környékről, főleg rossz idő esetén zsúfolásig megtelik, azt gondolnám megérdemelne ez a szállás egy alapos felújítást. Ha ez bekövetkezik, talán visszatérünk.
2018. május 30.a párjával járt itt 45 A Harmónia Villába egy kis villám pihenésre érkeztünk. Kedves hölgy fogadott bennünket, az első ami furcsa volt, hogy kifizettette rögtön az ott tartózkodásunk árát. Így már nem maradt lehetőségünk esetleg még fogyasztani és "írja a szobához". A szállásunk a földszinten volt.
Előtérben egy kinyitható kanapé, a három ágú csillárból az egyik törött, félhomály. . . a fürdő tiszta. Az ágy kényelmes, légkondicionáló nincs, de szerencsére nem volt nagy meleg. Kis erkély is tartozott a szobához. Sík képernyős TV, kicsit viseltes szőnyegpadló. Kis hűtőszekrény az íróasztalba rejtve. Az egy szem személyzet nagyon jól főzött, jól esett a meleg leves és finom volt a második étel is. Kétféle másodikból lehetett választani, nekünk tökéletesen megfelelt. Megtudtuk, 9 szoba van egy épületben, két épületben tudnak szállást adni. Ez az 1 fő főz, várja a vendéget, mos, tereget, felfűti a jakuzzit. Beszélget, mosolyog. . . minden elismerésem az övé!
2018. április 29.a párjával járt itt 55 Még gyerekkoromban jártam ebben a szállodába, a valamikori "Bányász" üdülőben. Ezért is voltam rá kíváncsi, emlékeimben élő és a mostani közötti változás nagyon pozitív! Akkor még nem volt benne wellness részleg, most nagyon élveztük ezt! A szobánk bár nem a Balatonra nézett, szép tiszta, csendes szoba volt.
Talán az első meleg hétvégét töltöttük ott, így a klíma helyett még a fűtés üzemelt: 28,5 fok volt este a szobában! Ezen kívül mindennel elégedettek voltunk. Jó a konyha, kész hízókúra! ! :-D Mindenkinek ajánlani tudom hogy látogasson el ide.
2018. március 27.a párjával járt itt 45 2018. 03. 25-27-ig tartózkodtunk a Hotel Forrásban. A hotel nem volt teljes mértékben kihasználva, mondhatni alig volt vendég, mégis a 3. emeleten, főútra néző szobát kaptunk. Kérdésemre, a recepciós hölgy azt mondta, nem szokott panasz lenni a szobára, ami ráadásul a lifttel szemben volt. A lift az érkezésünk utáni napon elromlott.
:-( A tisztasággal csak a fürdőszobában volt kis gond, a padlón hangyák mászkáltak. Az ágynemű nagyon vékony volt, de találtunk egy plédet a szekrényben. Takarítás volt az ott tartózkodásunk alatt. A félpanziós ellátás nekünk elég volt, finom és ízletes
ételeket kaptunk. A kiszolgálás is kifogástalan volt. Az idei igen hideg tavasz miatt a fűtést jobban rákapcsolhatták volna, így nem volt komfortérzetünk a manzárd szobában. Egyébként minden mással meg voltunk elégedve.
2017. szeptember 10.családjával járt itt 55 Erdélyből hazafelé jövet álltunk meg a Kiskőrössy Halászcsárdában Szegeden. Először jártunk itt, és amikor éttermet kerestem, olvastam hogy foglalni kell. Mivel nem tudtam mikor érünk ide, nem foglaltam, de jókor érkeztünk, még volt bőven hely az ebédelésre. Már a bejáratnál egy kedves hölgy fogadott bennünket, és egy asztalhoz kísért mely megfelelt a 4 fős társaságunknak.
Halászlé, roston sült keszeg, raguleves és roston sült csirke volt a rendelésünk. A halászé forró és nagyon finom volt. Minden elfogyott a tányérról. A kiszolgálás gyors és mindenre kitérő. Mindenkinek ajánlom a helyet, aki Szegeden jár. A kerthelyiségben ebédeltünk, a kerítésen túl a "szőke Tisza". . . nagyon hangulatos volt. Csupa piros pont a helynek! !
2017. június 6.gyerekekkel járt itt 55 Kellemes környezet, az ételallergiával kűzdőknek szívesen ajánlom. Főétel és desszert is nagy választékban található. Talán annyi volt csak a negatívum, hogy az emeleten kicsit sötét volt ott, amelyik asztalt szánták nekünk a háziak. Egyébként minden csillagos 5-ös! !
:-)
Budapest frekventált kerületében található, egy esti séta kapcsán is könnyen elérhető az étterem. Ajánlom mindenkinek.
Hétvége az Őrségben -
Julianna Panzió Felsőszölnök
2016. június 4., csoporttal járt itt 45 2016. május utolsó hétvégéjét töltöttük 30-ad magunkkal a Julianna panzióban. Szép, csendes helyen van a panzió, reggel a sok madár csicsergésére ébredtünk. Önellátóak voltunk, bográcsoztunk, de erre nem volt kijelölt hely. A közös étkezőben nem volt konyharész, az apartmanok konyháit kellett használni.
Alul kétágyas szobák, az emeleten közös nappalival rendelkező 2 szoba 2 főre, az itt található másik két szoba két ágyas. a Hármas Határhoz közel, jó kirándulási lehetőséggel. Innen már csak egy ugrás a határ.
2016. június 2.a párjával járt itt 55 Nem először jártunk a Vintiamo appartmanokban. Most egy földszinti szobát kaptunk: a képeken is látható baldachinosat. Kényelmes ágy, tiszta fürdő, jól felszerelt kis konyharész. Nagyon ízlésesen berendezett, tiszta szállás, belső udvarral, ahová az autóval is be lehet állni. Az emeleten kis konyhasarok: teák, kávégép, és minden ami a reggeli induláshoz kell.
Ezt is nagyon jó ötletnek tartom. A házigazda, Ildikó pedig mindenben a rendelkezésünkre állt, segített ha szükségünk volt rá. Mi nagyon jól érzetük magunkat, visszatérünk!
2016. június 2.a párjával járt itt 55 Sokszor járunk már a Pomodoro étteremben, mely Tatabánya végén, a Győri úton található, az Interspar áruzár melletti üzletsoron. Menüs étkeztetés is van az étteremben hétköznaponként, azt is többször igénybe vettük, és elégedettek voltunk. Igényes berendezés, kedves kiszolgálás, fiatal csapat. Mi mindig meg voltunk velük elégedve.
Negatív dolgot nem is tudok írni. Ajánlani tudom annak, aki erre jár és egy finom ételt szeretne enni.