2014. március 20.a párjával járt itt 25 Eger Szépasszony völgy feletti részén helyezkedik el a szálloda. A kilátás szép is lehetne. . . . A szobánk ablaka éppen a leszakadni vágyó kültéri medencére nézett. Ez lett volna a wellness. A szoba átlagos, tiszta, az ételek sem hagytak kívánnivalót maguk után. A személyzet kedves, segítőkész.
Egy pozitívum, hogy a borozgatás helyszínét egy kényelmes sétával el lehet érni. Reménykedünk, hogy a lösz fal nem omlott le azóta!
2014. március 20.a párjával járt itt 55 Egy kellemes tavaszi hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában. Már nem először járunk itt, így tudtunk mit veszük :-) A személyzet figyelmes, kedves. A közlekedést lift segíti, melyből 2 db is van. Rendelkezik kis wellness résszel is szálloda: van egy jaquzzi, szauna, szolárium. Az ételek finomak voltak.
A belváros egy könnyű sétával elérhető. Ajánlom mindenkinek a szállodát.
2014. március 20.a párjával járt itt 45 Salgótarjánt elhagyva, fent a hegyekben van a szálloda. ahol már másodszor jártunk. Egyszerű, a 70-es éveket idéző szálláshely. Semmi luxus. A konyhája jó, a félpanziós ellátás elegendő volt számunkra. Van egy úszómedence, melyet igénybe lehet venni, sőt kérésre masszőr is rendelkezésre áll.
Jókat lehet kirándulni, a környékben kapásból 2 vár is van. A hajdani gyermek nyári tábor is itt van, de nem üzemel. Legalább is ott jártunkkor nem voltak gyerekek
2014. március 20.a párjával járt itt 35 2013. őszén jártunk a szálláshelyen. Egy hagyományos családi ház ráépítésével nyertek több szobás apartmanházat. A szoba szűkös, a wellnes egy 1,80-as mélységű medencéből áll, melyet az őszi nap melegének kellett volna felmelegítenie. Nem tudtuk így használni. A szállásadó kedvessége, a magyaros ételek némileg feledtették a nekünk nem tetsző körülményeket.
A kertbe ki lehetett ülni esténként, borozgatni, de nem volt elég bor készleten. . . :-(
Viszont voltunk egy csodás, Duna holtági kishajós kiránduláson! Sok szépet láttunk. Ennek ellenére nem hiszem, hogy visszatérnénk.
2014. március 20.a párjával járt itt 552013. őszén jártunk a szállodában, mely nagyon elnyerte a tetszésünket. Csendes nyugodt helyen, egy parkos liget közepén helyezkedik el. Az idő nem nagyon kedvezett, de körbesétáltuk szállásunkat, még egy szép kis tó is van a szomszédságában. A szálloda konyhája kiváló. A szoba tágas, csendes, az ágy kényelmes, wellness részleg is pompás. Nagyon jól éreztük magunkat, visszavágyunk! :-)