2020. február 4.a párjával járt itt 55Visszatérő vendégként 4 éjszakát töltöttünk. Minden nagyon jó és super volt. A személyzet kedves és nagyon segítőkész. Az ételek finomak, választékosak. Mi sajnos kevesebb vendéghez szoktunk, de lehet a szálloda is, mert a becsekkolás elég lassan ment. Az étterembe ennyi vendéghez kevés a pincér ! Reggelinél, vacsoránál az újraterítés nagyon ritka volt.
2017. március 28.gyerekekkel járt itt 45Hát minden remek volt, a szoba, a kilátás, a wellness, a fürdő,az étkek. A gyerekek nagyon élvezték a sodrófolyosót. Mi a gyógyvizet és a nagy úszómedencét. Remek, hogy a szabadtéri medencék nagy része már működött és friss levegőn fürdőzhettünk. Az ételek nagyon ízletesek voltak és széles választék volt mindenből. Remek kirándulási lehetőségek is vannak.
2017. február 20.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden nagyon tökéletes, a szoba, a Spa, az étterem. Az ételek nagyon finomak, a spa rettentő jó, a környezet is, lehet túrázni a a kilátóhoz, a Banya völgybe, stb. Nem először jártunk itt, a szaunák, a gyógyvíz, tökéletes.
A személyzet kedves. Meddig kell még ezt ragoznom. ha kíváncsiak, sajna a külső úszómedence nem működik ilyenkor. Szerencsére nem is voltak sokan. Úgy hogy minden kényelem megadatott.
2016. február 25.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kellemes, jó hangulatú kis szálloda, az tetszik, hogy nincs nagy tömeg. Remek volt a borkostoló, igazi szakember tartotta. Az ételek minőségi alapanyagokból, finoman és különlegesen voltak elkészítve. A wellness egy kicsit sötét volt, de a szaunák remekek. A környék csodálatos,borkedvelők révén a recepció pinceajánlásai nagyon remekek voltak és a helyi borbár is. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. november 27.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat a wellness a játszóház az étterem fenomenális. Ragyogó tisztataság mindenhol, segítőkész, kedves alkalmazottak. Gyerekekkel, unokákkal nagyon ideális hely a kikapcsolódásra. Tuti, hogy visszamegyünk.
A játszóház hatalmas és felnőttek is játszhatnak, vannak programok is.
Nagyi
2015. november 15.a párjával járt itt 35 A szoba nem volt kész du. háromra, csak fél négy utánra. Nem volt benne wifi, (22-szoba)és ez nagy baj, mert nem így volt hirdetve. 1000 db muslinca repkedett az ablaknál és a boros pohárba. Az ablak és a függöny piszkos volt. A wellnessbe nem volt szauna törölköző, csak szerdától a jaccussi nem működött (2nap múlva jó lett), szerdán elromlott a gőz, a villanylámpa a víz tetején uszott(1 napig).
Csüt. reggel fél 10-kor 53 fokos volt a finn szauna. Hazainduláskor elromlott a távirányítós kapu, nem tudtunk kijönni az autóval (gyorsan intézkedtek). Az étterembe elromlott a kávéautómata,azonnal el kezdték főzni a másik helyiségbe. Az ételek finomak voltak. A személyzet nagyon kedves, mindent megtesznek,a kilátás gyönyörű. Harmadszor voltunk itt,de nagyon meggondoljuk, hogy megyünk-e mégegyszer.
2015. augusztus 17.a párjával járt itt 55 Nagyon jó és kiváló Hotel, minden meg van benne ami kell, úszómedence, gyógyvíz, szaunák, remek szakács és tiszta, tágas szobák. Na és a gyönyörű környezet, ahol nagy sétákat lehet tenni a természetben. Az ár-érték arány pedig kitűnő. Mi már visszajáró vendégek vagyunk és imádjuk ezt a szállodát.
Családi születésnapok rendezésére is alkalmas. Üdvözlettel:
Nyugdíjas házaspár.
2015. március 12.a párjával járt itt 45 Március elején töltöttünk négy éjszakát a Karos Spa Hotelben, visszajáróként. A wellness nagyon tetszik, hatalmas területen van, tágas, a medencék jók. Kár, hogy a kinti úszó még nem működött. Tisztaság uralkodik, jó sok törölközővel látnak el bennünket. Az étterem jó, a reggelik kissé egyhangúak.
Nagyon jól éreztük magunkat, a szobai 25,1 celsius fokot leszámítva, meg azt, hogy a vacsorát már majdnem elfogyasztottuk mire a pincér megkérdezte mit szeretnénk inni. Ennek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szállodát. (egy idősebb házaspár)