2017. április 1.a párjával járt itt 55 Február elején voltznk itt a párommal 3 nap 2 éjszakát és egyszerűen fantasztikusan éreztük magunkat! Az első meglepetés az első nap ért minket amikor a wellness részlegben a medencében ülve odajött hozzánk egy kedves pincér hölgy, hogy megkérdezze, szeretnénk-e italt? ! Mi megszeppentünk és mondtuk, hogy természetesen igen!
Körülbelül 10 perc múlva meg is kaptuj. Ilyent sehol nem tapasztaltunk még. Az ételeik nagyon finomak voltak és bőségesek! Utolsó este úgy gondoltuk biliárdozunk egyet a vacsora után, közben egy kis koktélozás is belefér. Meg kell hagyni, isteni finom a Mojito koktéluk! :) Biliárd közben a tulajdonos leült a hallban és egy másik fiatal párral beszélgetett, aztán mi is csatlakoztunk a társasághoz és éjfélig tartó beszélgetés vette kezdetét. Nagyokat nevettünk, közben iszogattunk és remekül éreztük magunkat! Számomra az egyik legszebb nyaralásaim közé tartozik amit a párommal tölthettem. :)
2016. július 4.családjával járt itt 55 A szüleimmel és a testvéremmel töltöttünk el 4 napot az apartmanban. Nem sokat jártam még erre, de amikor megláttam a házat azonnal tudtam, hogy ez remek hely lesz. És így is lett. Több külön álló én csak úgy nevezem, hogy kisebb lakásokkal rendelkezik ahol egy 4 tagú család kényelmesen pihenhet.
A szobák megfelelő nagyságúak voltak és a nyári időszakban hűvösek. A személyzet kedves, barátságos és segítőkészek voltak. Az apartman a lehető legnyugodtabb helyen van, így kellemes a pihenés mindenki számára aki ide megy.
2016. május 18.családjával járt itt 55 Minden hónapban, ha tehetem családommal ellátogatok az étterembe. Legtöbbször születésnapokkor, névnapokkor és családi összejövetelekkor szoktuk meglátogatni ez a gyönyörű helyet. A kiszolgálás az első perctől kezdve megfogott minket. Többszöri látogatás után, már szinte otthon éreztük magunkat, hiszen nagyon kedves emberek dolgoznak itt.
Az étel kellő mennyiségű és teljesen elfogadható árakon kínálják őket. Lehet változtatni egy adott ételen is, ha szeretnénk. Nagyon rugalmasak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy térjen be és kóstolja meg a legfinomabb ételeiket, köztük a karamellával meghintett nutellás palacsintájukat!