2015. szeptember 13.a párjával járt itt 55 Felejthetetlen élményben volt részem másodmagammal a Kastélyhotelben, ami egyértelműen a különleges és részletgazdag környezetnek volt köszönhető. Már a kastély földszintjén található gyönyörű festmények, korabeli tárgyak és barokk bútorok látványa is lenyűgözött, de amikor fel látogattunk a "city"-be, amely a legfelső szinten a padlástérben került kialakításra, azt hittem nem jól látok.
Erre a meglepetésre nem számítottam. Eszméletlenül jópofa és ötletes a két miniatűr városrész, amely ráadásul nemcsak díszletként szolgál, hanem tágas és ízlésesen berendezett apartmanok találhatók benne. A wellness részleg nem túl nagy viszont rendkívül magas színvonalú, különösen a három különböző típusú szauna tetszett és a vese alakú beltéri úszómedence. Olyan sok látnivaló van itt, hogy egyáltalán nem igényeltünk volna többet a nyújtott szolgáltatásból. Bőven van látnivaló a kastélyon kívül is, a kedvencem a kilátó, és a tó volt, amelynek közepén egy kis hídon keresztül jutottunk be a stégre. Nagyon romantikus. Éppen ezért ideális helyszíne lehet az esküvők polgári szertartásának. Sajnos mi már lekéstünk róla. . . Nagyon jól éreztük magunkat az itt töltött idő alatt, valószínűleg még egyszer ellátogatunk ide ebben az évben, de az sem kizárt, hogy a Kastélyhotel visszatérő vendégei leszünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.