2015. október 30.családjával járt itt 25 Reményteli várakozással érkeztünk meg vacsorázni, néhány éve jártunk már itt, nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással és az ételekkel is, az akkori értékelésem minden tekintetben kitűnő lett volna, azonban most nagyot csalódtunk. A kiszolgálás rettentő lassú és amatőr volt, az ételek minősége pedig botrányos.
Soha ilyen rágós és rosszízű szűzérmét még nem ettem. . . két változatban kóstoltuk, mindkettő silány volt. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen csodálatos környezetben lévő, tiszta igényes étterem megengedi ezt magának, ráadásul horror árakon! Végül egy kis nosztalgia: korábbi látogatásunkkor hagymás rostélyost ettünk - amit egyébként saját magunk szórakoztatására pontozni szoktunk minden étteremben - bár nem volt az étlapon, mégis nagy örömmel elkészítették nekünk, akkoriban ez volt az első 10 pontos (ez a maximum a skálánkon), pedig rengeteget kóstoltunk előtte. . . várjuk vissza az akkori színvonalat és hozzáállást!
2015. október 30.családjával járt itt 55 Tökéletes! Amikor megérkeztünk a tulajdonos hölgy csodálatos ételekkel teli tányérokkal a kezében érkezett éppen a recepció melletti konyha folyosójáról, mint később megtudtuk a konyhai személyzet egyik tagja beteg volt, ezért Ő helyettesítette, elég fáradtnak tűnt már, későn érkeztünk, egy nagyobb csoport éppen vacsorázott.
Ahogy kilépett az ajtón meglátott minket a recepciós pultnál még kicsit bizonytalanul ácsorogva, de olyan csodálatos mosollyal és kedvességgel köszöntött, hogy azonnal otthon éreztük magunkat. Sugárzott minden mozdulatából a vendégek és a vendéglátás szeretete, az a gondos alaposság ami minden apró szegletét áthatotta a vendégháznak. Nem csalódtunk az ízekben sem, házias finom ételeket ettünk, nagyon jól éreztük magunkat, mintha otthon lennénk!