2016. március 13.a párjával járt itt 35 Feleségemmel mindenféle képpen Balatoni hétvégét terveztük és erre a szállodára esett a választás. Megérkezésünkkór nem azt a szobát kaptuk amit megrendeltem de a recepcióra vissza térve 10 perc múlva már a jó szobába pakolunk kifele. Ez a kis bökkenő nem szegte kedvünk és már indultunk is felfedező útra.
A szálloda ahoz képest hogy nem kicsit retró kifejezetten tiszta és barátságos. Az összes alkalmazott rendkívül segítőkész és udvarias. Megnéztük a wellness részleget is ahol azt tapasztaltuk hogy a medence víz hőfoka kimondottan úszásra alkalmas nem fürdőzésre. Amúgy az is tiszta rendezett. A szaunák is tökéletesek és szuperül működnek. Az ékezéseknél a svédasztalok utántöltése kicsit akadozott de amúgy rendben voltak bőséges és változatos. Páran az értékelésekben a vifi hiányát panaszolta de szerintem a pihenéshez nem igazán ez a legfontosabb. Össze véve mi jól éreztük magunkat.