Gyenge
2017. december 30.egyedül járt itt 25 A korhelyhalászlé harcsaszelettel nevezetű levesben a "harcsaszelet" pangasius volt, amely voltaképpen "harcsa", hiszen az elfogadott magyar nyelvű megnevezése: cápaharcsa. Nu, de azért. . . Egyébként az alaplé ehető volt, bár halíze nem volt. A hagymás rostélyos. . . Sült hagymakarikák valóban voltak, nem ropogósak, amint kellene, valószínűleg újramelegítettek lehettek.
Rostélyos viszont nem volt! Amit hús gyanánt kaptam, az minden bizonnyal egy levesben főtt marhacomb-szelet volt olajban átmelegítve, abban az olajban amelyben a hagymakarikákat is melegíthette a szakács cím bitorlója. Tény, hogy szép szelet volt, de semmi köze nem volt a frissen sült rostélyos szelethez. Egyébként jellegtelen egy hely, egyedül a térelválasztóként funkcionáló vasrácson láthatók halak a halászcsárdában. Vajon mitől nevezhetik ezt a vendéglátóipari egységet "Halászcsárdának"? Nem ajánlom senkinek sem ezt a helyet! ! !
2Ételek / Italok
3Kiszolgálás
2Hangulat
2Ár / érték arány
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.