2015. augusztus 30.a párjával járt itt 55 A szálloda és annak környezete, kívül-belül nívós, rendezett, nagyon tetszett a kilátás a "golf wiew" szobából a tó részre és a zöld övezetre (mely sétára késztet és gyönyörködtet). Mindenütt tisztaság, a szoba a fürdő, az étterem a társalgó, a wellness részleg, stb. egyaránt. A személyzet udvarias, figyelmes, segítőkész, kedves.
Az étel (ital) választék bőséges, ízletes, változatos - remek a gasztronómia! Nagyon jól éreztem magam, köszönet érte az ott dolgozóknak, gratulálok a példaértékű munkájukhoz a szállás minden részletéhez. Ajánlom másoknak is ezt a Hotelt és szolgáltatásait!
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Először is szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a Greenfield Hotel Golf & Spa-t választották pihenésük helyszínéül.
Nagyon örülünk, hogy itt tartózkodásuk alatt ilyen jól érezték magukat nálunk és elégedettek voltak szolgáltatásaink színvonalával illetve, hogy kellemes emlékekkel gazdagodtak szállodánkban.
Köszönő, dicsérő sorai nagyon fontosak számunkra, hiszen ez azt bizonyítja, hogy az út amin haladunk jó irányba vezet és lelkesít bennünket, hogy munkánkat a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében továbbra is így folytassuk.
Bízunk abban, hogy hamarosan újra vendégül láthatjuk Önöket.
Szívélyes üdvözlettel Bükfürdőről: a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata
2015. szeptember 15., Samu-Ódor Adrienn, vendégkapcsolati manager
2015. augusztus 30.a párjával járt itt 55 Nagyon szép kilátás nyílott a - Golf view - szobából a zöldövezetre (mely sétára csalogat és gyönyörködtet is egyben). Igényes Hotel, nívós szoba és fürdő, ugyanilyen étterem, társalgó, stb. , de tisztaság mindenütt. Barátságos, figyelmes, segítőkész személyzet. Változatos és ízletes, bőséges étel- és italkínálat, kiváló gasztronómia.
Nagyon kedvező összkép mindent egybevetve, profizmus, a vendégekért ténykedés. Csak dicsérni tudom, remélem még eljutok erre a helyre!
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Dicsérő sorai nagyon fontosak számunkra, hiszen ez azt bizonyítja, hogy az út amin haladunk jó irányba vezet és lelkesít bennünket, hogy munkánkat a vendégek minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében továbbra is így folytassuk.
Reméljük, hogy hamarosan újra szállodánk vendégei között üdvözölhetjük Önöket.
Szívélyes üdvözlettel Bükfürdőről: a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata
2015. szeptember 4., , Greenfield Hotel Golf & Spa