2017. november 28.a párjával járt itt 35 Keszthelyről tértünk be egy éjszakára erre a szállásra,hogy fürödjünk egyet a tóban. A választást a tó közelsége határozta meg. Elég lepusztult állapotban a villa és eladó már. A szobánk egy parkolóra néző fűtetlen szoba volt egy kis hősugárzóval,kényelmetlen keskeny ággyal. A svédasztalos reggeli viszont jó volt,finom kávéval.
Kaptunk kupont a vacsorához és a tófürdőhöz is és úszógumit kölcsön. Ha felújítanák nagyon jó kis szállás lenne!
2017. november 28.a párjával járt itt 45Kuponos vásárlással voltunk a szállodában,novemberben. Nagyon kellemes kis hotel,közel a strand,nyáron biztos még kellemesebb. A reggeli finom és bőséges,vacsorára két féléből választhattunk ami megfelelő adag volt,jó ízű. A wellness részleg nagyon kellemes,egyedül a nagyobb medence vize volt kicsit hűvösebb. A szoba,a tisztaság teljesen rendben volt. Csak ajánlani tudom.
2017. augusztus 27.a párjával járt itt 55Nagyon szép kis szállást találtunk magunknak Bogácson. A standhoz,a közérthez,éttermekhez közel volt. A szállásadónő nagyon kedvesen fogadott bennünket,még szobát is választhattunk. Nagy tisztaság volt és minden volt amire szükségünk volt az apartmanban. Nagyon szépen köszönjük és máskor is itt szállunk meg ,ha erre járunk!
2017. július 9.a párjával járt itt 55Nagyon szép, új szállás közvetlen a Balatonfüredi uszoda mellett,átjárással. Tágas szép szobák,erkéllyel,minibárral,fürdőköpennyel. Tökéletes tisztaság,és első osztályú svédasztalos reggelit és vacsorát kaptunk. Én csak a wifit találtam a szobában gyengének. Minden tökéletes volt,ha legközelebb erre járunk,ismét itt szállunk meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2017. június 8.a párjával járt itt 55 A hotel nagyon jó színvonalú,nagy tisztaság és kellemes tágas szoba fogadott minket ,kényelmes ágyakkal. Szerintem az ellátás kifogástalan, étkezésnél nagy a választék. Nagyon klassz,hogy a hotelből egyenesen ki lehet menni a strandra,bár a strand csak kis részben üzemelt.
A hűtő felirata minket is megdöbbentett,hogy nem lehet semmit bele tenni,de mivel aláíratnak egy papírt,hogy nem lehet a hotelbe ételt ,italt behozni amin csodálkoztunk. Még így is ajánlanám mindenkinek,mert kategóriáját meghaladja.
2017. március 6.családjával járt itt 55Busójárás után érkeztünk a Gere apartmanba,egy kis pihenésre. A szállásadók fia fogadott minket. Minden tökéletes volt,mind a szállás ,ami csendes,de a fürdőhöz közeli utcában helyezkedik el,mind a kedves fogadtatás. Nagyon jó választás volt,remélem máskor is visszatárunk még ide. Biztos,hogy ezt a szállást választjuk majd. Köszönjük,hogy itt lehettünk önöknél!
2017. március 6., csoporttal járt itt 55Beültünk vacsorázni az étterembe,a pincér nagyon kedves volt,látszik,hogy nem ma kezdte a szakmáját. Mind az étel ,az ital és a kiszolgálás tökéletes volt. Családdal és barátokkal voltam itt. Az ételekre alig kellett várni és mind isteni volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Legközelebb ha Harkányba járok ide fogok menni vacsizni. Szuper hely! Köszönjük!
2016. november 20.a párjával járt itt 55Mi a Gellény Lux Apartman részében voltunk. Ez a szomszédos épület,ha jól gondolom a cím alapján. Fantasztikusa szép volt. Tökéletes tisztaság,mindennel felszerelt,modern,mi szabályozhattuk még a fűtést is. Tulajdonos nagyon kedves,ha legközelebb arra járunk újra itt szállunk meg. Reggeli kérhető,de mi nem vettük igénybe. A fürdő sincs messze,tökéletes.
2016. június 19.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes napokat töltöttünk a szállodában.A személyzet nagyon segítőkész volt.A wellness nagyon kellemes,bár nagyon zsúfolt lehet telt ház esetén.Az úszó medencék kicsit hidegek.Az ételek viszont nagyon finomak voltak. Köszönjük!