2017. augusztus 19.gyerekekkel járt itt 45 Szép, új, magas színvonalú szálloda. Nagyon jó az elhelyezkedése, bár balatoni panorámája nincs, csendes helyen van, kb. 1 percre a sétánytól. A hotelben mindössze negyven szoba található, nincs tömeg, sem az étkezéseknél, sem a wellness részben. A szoba elég tágas, nagyon kedves gesztus az aqua bár, és a tisztaságra sem lehet panasz.
Viszont a teraszról hiányzott a bútor, pedig szívesen kiültünk volna, illetve egy ruhaszárító, mert a fürdőben lévő túl kicsi egy négytagú családnak. Az étterem elegáns, az italok kissé drágák. A meleg reggeli lehetne változatosabb, esetleg melegszendvicsekkel bővíteni a kínálatot. A vacsora menüválasztásos, 3-4 féle főételből lehet választani, a hideg előételek, levesek, desszertek büféből választhatók. A főétel nem túl nagy adag, de leves és hideg előétel fogyasztása után elég ennyi is. A gyerekeknek nem igazán kedvezett az ellátás, általában egyféle gyerekmenü volt, rántott csirkemell sült krumplival. Viszont rendkívül rugalmasak voltak, az étlapon szereplő ételeket és köreteket variálhattuk, így mindenki elégedett volt. A személyzet kiváló! ! ! A wellness nem túl nagy, de nem is kell, sokszor így is csak mi voltunk a benti medencében. Bár vannak gyerekbarát szolgáltatások ( etetőszék, babaágy, babamedence), inkább pároknak ajánlanám egy kis romantikázásra.
2014. augusztus 25.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szeretünk itt pihenni, mert időjárástól függetlenül tartalmasan tudjuk eltölteni a nyaralást. A piciknek van játszószoba, tele játékokkal, a nagyoknak x-box, csocsó, billiárd, darts. A wellness kiváló, a medencék nagyok, kellemes a vízhőmérséklet. Idén először próbáltuk a standard szobát, az ágyak itt kifejezetten kemények, a superior szobában nem volt ilyen gond. Az ételek minőségére nincs szó. . . . Jövőre, ugyanitt. . .