2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 15 Sajnos csalódás volt. Imádjuk Hajdúszoboszlót, de most csak egy éjszakára tudtunk szállást foglalni. Egyedül itt volt hely. Sajnos, ez az egyetlen pozitívum, amit írni tudok a hotelről. . . Érkezéskor fürdőköntös nem volt bekészítve, szólni kellett. Hárman voltunk, 11 éves gyerekkel, úgy tudtuk pótágyat kapunk, helyette franciaágyas szoba, 3.
férőhely sehol, mint ahogy 3. embernek takaró , párna, huzat, stb. Már nem is szóltunk ezért, annyira ki voltunk akadva, a férjem mondta, 1 éjszakát majd csak kibírunk. Az egész hotel árasztja a berendezésekből, szagokból a retrót, ami akár jó is , és igényes is lehetne. Ez a hotel igénytelen, büdös, elhasználódott. A mi szobánkban pl. az ablakok olyan koszosak voltak, hogy nem tudom, mikor voltak megpucolva. . . Ugyanez mondható el a 30-40 éves ocsmány sötétbarna sötétítőkről is. Mivel szúnyogháló sehol nem volt, alhattunk a csukott ablakoknál. Az ablak néhol kitöredezve, celofánszerű vacakkal megragasztva. Koszos, igénytelen . Azt hiszik, a retro egyenlő a piszokkal, büdössel. A fürdőszobában ismeretlen eredetű bűz, majd elhánytuk magunkat. Vacsora: alapjában rendben volt, bár nem volt túl nagy a választék. . . Férjem megkóstolta a paradicsomlevest, oda volt égetve. . . Nem értem azt sem, hogy az evőeszközöket pl. miért nem készítik oda külön a tálalóasztalhoz. Ha valaki nemcsak egyféle ételt akart megkóstolni, a többihez az evőeszközt úgy kellett levadászni esetleg más asztalokról. Be sem fejeztem az étkezést, csak elmentem kenyérért, de a tányéromat már elvitték, pedig még fele étel rajta volt, és az evőeszközt sem úgy helyeztem el, ami arra utalt volna, hogy befejeztem. Wellness rész ( benti ) kicsi. Kinti medence koszos, nincs állandóan takarítva. Úgy látom, mindent el lehet adni, legalábbis egyszer. . . Távozáskor a recepciós fiatal hölgy ránk sem nézett, nemhogy még megkérdezte volna, hogy éreztük magunkat, vagy köszönt volna ! Épp más vendégekkel volt elfoglalva, akár még fizetés nélkül is távozhattunk volna, a kutya észre sem veszi ! ( Férjem már előző este rendezte a számlát. . . ) Háromszor jártunk itt: Először, utóljára és soha többé. Soha többé Victória. Mi senkinek nem ajánljuk.
2014. július 28.gyerekekkel járt itt 45 Remek az elhelyezkedése , szép a panoráma, gyönyörű a szálloda. A wellness rész kiváló, tiszta, nem volt tumultus sehol sem. A személyzet nagyon kedves. Negatívum: érkezéskor az ágy alatt egy db férfizoknit találtunk véletlenül. ( hogyan lett akkor kitakarítva?
) Étkezés: többször végigjártuk az ételkínálatot, nehezen találtunk megfelelőt, nem a mi ízlésünknek volt az ételsor összeállítva, úgy hallottuk, másoknak is ez volt a véleménye. . . Néhány ételnek furcsa, semmilyen, jellegtelen íze volt: rösztiburgonya, laskagomba. . . Az 5 nap alatt talán egyetlen jó ízű étel volt, a töltöttkáposzta. Egy 4 csillagos hoteltől azért ennél magasabb színvonalú konyhát vár el az ember. . . Az italok mérhetetlenül drágák, és nem mindig hidegek. Talán ha fele ennyire lennének drágák az italok, több lenne a fogyasztás. Érdemes lenne ezen elgondolkodni. Egyébként jól éreztük magunkat, a kritikát jobbító szándékkal írtam, valaki figyeljen már fel pl. a gyenge konyhára !