2015. április 8.gyerekekkel járt itt 55 A 2015-ös tavaszi szünetet három gyermekünkkel Kalocsa és környékére terveztük. Ennek keretén belül április 5-én Kecskemétet céloztuk, konkrétan a legkisebb magyarországi állatkertet. Hogy mégse éhesen menjünk a "vadak" közé megálltunk a Malom Csárdánál. Már kívülről is lenyűgöző volt, de a bent tapasztaltak mindent felülírtak.
Visszafogott, de mégis hangulatos étterem három szinten. Figyelmes de mégsem tolakodó kiszolgálás. Az ételeket a rendelés felvételét követő 15-20 percen belül a malom alagsorában lévő konyhából egy érdekes kialakítású ételliften keresztül juttatták fel az étterem szintre ill. szintekre. Azt már írnom sem kell, hogy kellemesen fűszerezett, nagyon ízletes ételek kerültek az asztalunkra, amiből egy falat sem maradt. A környezet, az ízek, a kiszolgálás azt vetítette előre, hogy a számla is ehhez igazodik, de nem, meglepően kedvező árakat ill. végösszeget tartalmazott a végszámla. Azt gondolom, leszünk még éhes vendégek ebben a csárdában.
2015. február 23.gyerekekkel járt itt 55 Egy évvel korábban félnapos kirándulás során ismerkedtünk a nyíregyházi állatkerttel, már akkor felkeltette érdeklődésünket a Dzsungel Hotel világa. A napokban volt szerencsénk két éjszakát ott tölteni egy sarokkádas négyágyasban. A gyerekek tátott szájjal bámulták az aulában látható, megfogható egzotikus állatbőröket, trófeákat.
A szoba, tiszta, kulturáltan berendezett, mindannyian (5 fő) kényelmesen elfértünk. Tekintettel arra, hogy jelenleg csak előjegyzéssel fogadnak vendéget, így az étkezést önállóan kellett megoldani, de fennakadás nem volt, mert a kb. 300 méterre lévő állatkertben található Oázis étteremben mindenki kedvére tudott válogatni elfogadható árakon. A gyerekek reggel kilenckor már a kapuban álltak, hogy mehessenek és nézhessék a "fenevadakat" majd zárórakor úgy kellett Őket kiterelni a parkból. Összegezve: remek volt ez a három nap. Szerintem fogunk még itt pihenni néhány napot.