2015. február 23.gyerekekkel járt itt 55 Családdal voltunk egy wellnes hétvégén Hévizen, az Arany Szőlő Wellnes Apartmanban. Ismerőseink ajánlották a helyet ezért döntöttünk az Arany szőlő mellett. Várakozásunkat felülmúlta ami fogadott minket,nagyon szép, modern ,tiszta,tágas apartman felszerelve mindennel ami a mai kor elvárásának meg kell,hogy feleljen.
A hűtőszekrénybe bekészítve a 2 napi reggeli"mi szem szájnak ingere"minden volt bőven. Az apartmantól néhány méterre egy különálló helységben szauna ill. jakuzzi volt amit a gyerekek nagyon élveztek. Akik nyáron mennek ide nyaralni őket egy kinti medence és egy kis játszótér is várja. Az udvar is rendezett szép. Csak ajánlani tudom mindenkinek szállodai színvonalú hely.
2014. július 14.gyerekekkel járt itt 55Átutazóban voltunk és egy ebédre álltunk meg az étteremben. Kedves személyzet ,árak jók ,ételek finomak. Kellemes hely! Nincs tömeg nem kellett sokat várni az ételre. A gyerekeknek nagyon tetszettek az étteremben kiállított állatok(szarvas, vaddisznó,vadkacsa,róka). Kényelmes terasz is tartozik az étteremhez illetve a parkolás is megoldott,csak ajánlani tudom.
2014. július 14.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon jó szálloda,kiemelném a személyzet kedvességét jártunk már jó néhány szállodában de a személyzet hozzáállása a vendégekhez kiemelkedő! A recepciós fiatalembert nem lehetett megelőzni a köszönésben,a pincérek mosolyogva szóltak az emberhez a látványkonyha szakácsbácsija pedig nagyon kedves.
Az étterem nagyon jó az ételek finomak és mindíg volt mindenből bőven ami elfogyott azt folyamatosan pótolták. A wellness rész is megfelel minden igénynek,a szoba(mi az Anna szárnyban voltunk)szuper jó nagy volt és tiszta. Egy akciós csomaggal voltunk így az ár is jó volt. Ajánlom mindenkinek aki Hévízre tervezi a pihenését!
2014. január 13.gyerekekkel járt itt 55 Második alkalommal jártunk a szállodában a családdal 3 gyerkőccel nem véletlenül. A berendezés igazán egyedi ezért is tetszik nekünk nagyon, a régi időket idéző bútorok, képek tárgyak minden összhangban van mindennelA szobák nagyon szépek mint ha egy kúriában járna az ember. .
A gyerekeknek apró ajándék a párnán, a kis csokoládé amit nem felejtenek el, a szuper játszószoba ahol eltöltötték volna az egész napot. A wellnes este 11-ig nyitva. Az étterem is nagyon izléses a pincérek kedvesek nagyon értik a dolgukat,az ételek finomak. Azoknak ajánlom a szállodát akik szeretik a szépet az elegánsat az izléseset a Szárcsában ezt megtalálják.
2013. szeptember 16.családjával járt itt 35 Családdal érkeztünk Sopronba(nagyon szeretjük a várost)már többször töltöttünk itt néhány kellemes napot. 4 napra jöttünk a város legnagyobb szállodáját választottuk a Sziesztát. Nagyon kedvező csomagajánlataik voltak a szálloda teltházas volt. A döbbenet akkor ért bennünket mikor beléptünk a szobába(8.
dik emelet classic szoba)Nem akartam elhinni hogy a mai világban egy neves szállodában mint a Szieszta a 3csillagjával kiad ilyen állapotú szobákat! Az ágyak a széteséstől nem állnak messze,a kád a csap is elég rossz állapotban van a wc lehúzóját egy szekrénygomb helyettesítette. Egyszóval döbbenetes. De,hogy ne csak negatív dolgokat írjak az ételek nagyon finomak, a felszolgáló középkorú hölgy pedig nagyon kedves! A játszószoba nagyon jó élvezte a gyerkőc. Ha nem classic szobát kérünk hanem a drágább standardot valószínű az értékelésem is másképp néz ki. (Jártunk már néhány szállodába és classic szobát kértünk de ehhez hasonló körülmények egyikben sem voltak! ! ! )