2016. február 22.a párjával járt itt 55Az első "felnőttbarát" szálloda, ahol igazán lehet pihenni. A szálloda gyönyörű:küllemében, színében, bútoraiban a platánfát jeleníti meg. A szobák nagyok, kényelmesek. A wellness részleg kiváló, az alpesi szauna tetszett a legjobban. A szauna szeánszok igazi élményt adnak. Az ellátás is kifogástalan, kiváló borokat lehet inni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi is visszatérünk ide hamarosan!
2014. február 7.a párjával járt itt 55 Tavaly nyáron kétszer voltunk fagyizni itt. A rengeteg fagyi közül nehéz a választás, de a kedves kiszolgálók adnak belőle kóstolót. Különleges, krémes fagyi volt mind, bió alapanyagokból. Talán ez a magyarázata a húzós áraknak. Édesre sósat kívántunk, a pogácsákat is meg lehetett kóstolni.
A libatöpörtyűst választottam, omlik a szájban, ropogósan friss. Másodszor tortát is vittünk unokánk születésnapjára, "egyszerű" csokitorta volt, de benne volt a csokoládé minden íze,zamata. Az viszont nem tetszett, hogy miért nincs házi szörpökből ital, vagy limonádé?
2014. február 5.a párjával járt itt 55 Egy téli hétvégét töltöttünk itt el feleségemmel, de mindenkinek csak ajánlani tudom. Hangulatos, szép szálloda, barátságos az egész személyzet. Sajnos a gyönyörű panorámát nem láttuk a köd miatt a medencéből, de majd nyáron visszatérünk. A szauna részleg gyönyörű, különlegessége a gyógyfüves bioszauna, amit még sehol sem láttam.
A pihenőben meg hatalmas kandallónál melegedhettünk. Az étkezéseket alig vártuk, a reggelinél hatalmas választék volt, igazi házi lekvárok is voltak. A vacsora annyira finom és változatos volt, hogy ilyet nem tapasztaltunk eddigi utazásaink során. A pincérek udvariasak, figyelmesek voltak. Egyedüli kifogásom, hogy a medencék elég hűvösek voltak,(vagy mi vagyunk fázósak)
2014. február 3.a párjával járt itt 55 A legnagyobb kánikulában jártunk a szállodában, mindenütt kellemes hűvös volt. A szobánk mérete kellemes meglepetésünkre hatalmas volt, bőrgarnitúrával, jó volt itt aludni. Az étkezés is nagyon tetszett, főleg a látványkonyha, ahol mindenki kívánságát teljesítette a szakács. Sok volt a zöldség és gyümölcs is.
A személyzet a recepcióstól, a pincérekig barátságos és segítőkész volt. Az átjárás a megújított városi fürdőbe szintén vendégcsalogató lehetőség. A szálloda wellnes részlege is kiváló, esténként azt vettük igénybe. Egyetlen negatívumról írnék: a szauna felöntésekért fizetni kellett, volt olyan szeánsz, hogy feleségem volt az egyetlen vendég:) Sok négycsillagos szállodában jártunk már, de ilyen nem volt sehol sem.
2014. február 2.gyerekekkel járt itt 55 Többször jártunk már a szállodában, télen is, nyáron is de mindig jól éreztünk magunkat. 2013. nyarán velünk volt két éves Bogi unokánk is, így más dolgokra is figyeltünk. Nemcsak a felnőtteknek voltak programok, vízitorna, pilates, zumba,hanem a legkisebbre is gondoltak.
Két tüneményes animátor lány foglalkozott jókedvvel, türelemmel a gyerekekkel, még mini disco és babaúszás is volt. Az étteremben is volt gyereknek való étel. A játszóházban sok szép és új játék volt, unokánk remekül érezte magát az egész szállodában. Már emlegeti, hogy ugye nyáron is megyünk Zalakarosra, ahol a fecskék az erkélyünk körül repülnek.
2014. január 31.a párjával járt itt 55 Tavaly márciusban voltunk a Karolina cukrászdában. Már a terasz hangulatos, kényelmes bútorai, kilátás a Balatonra elvarázsolt. Túrótortát ettünk, hatalmas szeletet kaptunk. Ilyen piskótát a dédimamánál ettem gyermekkoromban. A kapuccinó is fantasztikus volt, még a hozzájáró kis keksz is különleges.
A belső enteriőrnek is pozitív kisugárzása van, itt szeretettel fogadják a vendéget. A pincérek kedvesek, a tulajdonos is odajött hozzánk, hogy meg vagyunk-e elégedve. Maximálisan, csak ajánlani tudom mindenkinek.
2014. január 27.a párjával járt itt 35 December elején töltöttünk el négy napot a szállodában. A bemutatkozás rosszul sikerült: a barátságtalan recepciós megkérdezésünk nélkül dohányzó szobát adott nekünk, noha sok-sok üres szoba volt akkor. Mivel soha nem dohányoztunk, a tömény "kocsmaszag" nagyon irritált bennünket.
Éjszaka sem tudtunk aludni, mivel az ablak alatt dübörgött az étterem szagelszívó berendezése. Reggel ezt szóvá tettük, egy készséges recepcióstól kaptunk másik szobát. A wellness részleggel, ellátással, meg voltunk elégedve, az átjárás a csodás városi fürdőbe szuper volt. Az utolsó reggel viszont feleségem egy egérrel találkozott az első emeleti folyosón. Kiabálására a takarító hölgyek nagy rutinnal megfogták őkelmét, ezek szerint nem ez volt az első eset. Erre oda kellene figyelni a szállodának, mert az emberek csak a rajzfilmekben szeretik a kisegeret.