2016. november 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyermekeimtől születésnapi ajándékként PIHI-Pakk élménycsomagot kaptam amely 3 nap 2 éjszaka pihenést tett lehetővé. Az ajánlatok közül az egerszalóki Thermal Park Hotelt választottam. 2016. novemberben került sor az utalvány felhasználására. A szobafoglalás gördülékenyen ment.
11 óra körül érkeztünk Egerszalókra, a szobát csak 15 órától lehetett elfoglalni, ezért előre megterveztük, hogy 3 órás jegyet vásárolunk a Gyógy és Wellness Fürdőbe [moderálva - a szerk. ]. Nagyon kellemesen és gyorsan eltelt a három óra. A fürdőzés után egy étteremben [moderálva - a szerk. ] egy nagyszerű ebédet fogyasztottunk el, és 15 óra után pár perccel elfoglaltuk a szállásunkat. A bejelentkezés pillanatok alatt és zökkenőmentesen ment. Mágneskártyát kaptunk, amely nyitotta a földszinti bejárati ajtót, a szobánk ajtaját, és a parkoló sorompóját. A szobánk második emeleti nem erkélyes szoba volt. A bőröndök felcipelése nem volt gond, mert lift működik a szállodában. Nagyon szép tágas, tiszta, hangulatos szoba. A WIFI működött! A fürdőszoba szintén tiszta és tágas. A zuhanyfülkében és a mosdónál is szappanadagoló van felszerelve és mindkettőben volt is folyékony szappan. Ami nekem újdonság volt, hogy a WC fedélen keresztben egy papírcsíkot helyeztek el, amin „STERIL” felírat szerepelt. A szobából a bekészített fürdőköpenyben az épületen belül lehetett megközelíteni a medencéket. Két medence üzemelt, gondolom ilyen kora téli időszakban kevés kisgyermekes család érkezik, ezért a gyermekmedencét lefedték. A nagyobbik medencének kellemes, úszásra is alkalmas a vize, a kisebbik ülőmedence melegebb vizű, tetővel ellátott, így esőben is lehet élvezni a fürdést. Üzemel finn szauna, infraszauna és gőzkabin, aki mindezt kiszeretné pihenni annak rendelkezésre áll pihenőtér nyugágyakkal. A medencéket este 10 óráig lehet használni, előfordult, hogy vacsora után több szállóvendéggel együtt a medencékből néztük a csillagokat. A svédasztalos vacsora és a reggeli kínálatából a földszinti étteremben válogathattunk. A vacsora főételein lenne mit javítani. Végigkóstolhattuk az ételeket, a pincérek rögtön jöttek elvitték a használt tányért. Jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk.
2016. október 16.a párjával járt itt 45 2016. október közepén jártunk a Hotel Európa szállodában Dombóvár-Gunarasfürdőn. Gyors bejelentkezés után elfoglaltuk a szálláshelyünket. A lift éppen nem működött, de nem okozott gondot egy emeletet megtenni a lépcsőkön. A lépcsők csillogtak-villogtak. A szoba és a fürdőszoba is nagyon szép tiszta volt.
Külön erkély tartozott a szobákhoz. A szoba tartozéka volt egy kis hűtő, de nem nagyon hűtött, ezért a hűteni valót inkább az erkélyre tettük. A vacsora és a reggeli a szomszédos épületben levő Camping étteremben volt. Az étteremben az asztalok szépen megterítve vártak. A vacsora egyféle levesből és háromféle második fogásból, négyféle salátából állt. A reggeli: péksütemények, kenyér, isteni finom kalács,virsli, rántotta, sült császárszalonna, vaj, lekvár, méz, három-négyféle szalámi, sajt,körözött, paprika, paradicsom, uborka, joghurt, müzlik. A tejet a mikróban melegítettem, kávéautomatát lehetett a reggelinél használni, a teázni vágyókat többféle tea, citromlé, édesítőszer várta. A fürdő nagyon közel van a szállodától. Parkolás a szálloda előtti részen lehetséges, de van zárt parkoló is az udvarban.
2016. szeptember 8.a párjával járt itt 35 3 nap 2 éjszakára érkeztünk a tapolcai Varjú Fogadóba. A szállást és félpanziót előre kifizettem, igy csak az üdülőhelyi díjat és a vasárnapi érkezés miatti 1. 500. - - 1. 500. - Ft felárat kellett kifizetnünk, de azt rögtön a bejelentkezéskor. A szoba a tetőtérben van. Klima és hűtő nincs a szobában, de ebben a 3 napban nem volt meleg egyik sem hiányzott.
TV és ventilátor viszont van. A fürdőszobában a fugáknál fekete pöttyöket láttam,egyik nap felvittem egy fogpiszkálót, megpiszkáltam és kiderült, hogy ezek penészfoltok. Amit tudtam a fogpiszkálóval leszedtem /munkadíjat nem kértem érte/, ha egy kefével végigsúrolnák a zuhanyfülke csempéit, jobb közérzete lenne a vendégnek. A parkolás a szállás előtt fizetős, hétköznap 8-16 óra között, vasárnap nem kell fizetni parkolási díjat. Két házzal arrébb található egy romos épület,oda lehetett beállni az autóval. A reggeli 3 féle szalámiból,kockasajtból, szeletelt sajtból, vajból, mézből, lekvárból, szeletelt paradicsomból, paprikából, uborkából állt. Termoszban kávé és melegvíz a teához, a tejet kérésre megmelegítik. Zsemle, kifli és kenyérszelet. A vacsora előtt nem árt ha valahol falunk egy kis előételt, mert nagyon szerény az adag, a húst nem is tudom, hogyan tudják ilyen vékonyra elvágni. Savanyúság nincs az ételhez. Ha inni rendelünk a vacsorához, vigyük magunkkal a pénztárcánkat, mert rögtön ki kell fizetni, nem íratható a fogyasztás szobaszámra. A fogadó elhelyezkedése: nagyon jó helyen, a város központjában, a Malom tó és a fő utca közvetlen közelében található. A tavas barlang pár perces sétával elérhető. Összességében: ha valaki kuponos szállást rendel, az árból gondolható kb. erre számíthat.
2015. szeptember 2.barátokkal járt itt 35 3 évvel ezelőtt többször ebédeltünk itt, akkor mindennel meg voltam elégedve. Barátainkkal tartottunk hazafelé Sárospatakról és ragaszkodtam hozzá, hogy ebben az étteremben ebédeljünk. 2015. szeptember 1. -én délután 2 körül értünk az étteremhez, 3 asztalnál ültek amikor megérkeztünk. A rendelést hamar felvették, de az ételre kb.
1 órát kellett várni. Én hátszínt, csípős, csirkemáj raguval, rizzsel, krokettel választottam. A hátszínnek /ha az hátszín volt? ! / az alsó fele kormosra volt sütve, a felső része jó volt, csak azért fordítottam meg a szeletet, mert alig tudtam elvágni a késsel, és ekkor fedeztem fel, hogy összeégették az egyik felét. A barátaim ételében nem volt kifogásolnivaló, a saláták is finomak voltak. Sajnálom, hogy csalódnom kellett. Azért adtam átlagos értékelést, mert e többiek étele jó volt, az enyém gyenge.
2014. október 15.a párjával járt itt 25 2014. szeptember végén 4 napot töltöttünk Egerben. Egyik nap sétánk során véletlenül esett a választásunk az Aranyoroszlán étteremre. Amikor leültünk már az nem tetszett, hogy lyukas volt a terítő. Sokan voltak, egy férfi és egy hölgy pincér szolgált fel.
Egyik asztaltól szalvétát kért a vendég, mert csak egyet vittek ki két személynek, a másik asztalnál egy pár hölgytagja intette magához a pincért és hevesen mutogatott neki valamit a felszolgált ételen. Na ekkor kellett volna felállni és odébbállni. De kitartó és elszánt voltam. Ropogós kacsasültet kértem lilakáposzta krémmel krokettel. Imádom a kacsát és szinte mindenhol kacsát rendelek. Jócskán kellett várni az ételre, de nem esett nehezünkre a várakozás, mert gyönyörű idő volt,jöttek-mentek az emberek nézelődtünk, beszélgettünk. Megérkezett a kacsacombom, /ebből a méretből máshol kettőt szolgálnak fel/ , egy kanál lila színű krém, és 4 darab krokett kíséretében. A combot kesernyés zsírszerű valamivel locsolták le. A párom szó nélkül rágta a neki rendelt ételt, csak amikor fizettünk és felálltunk akkor kérdezte, hogy ugye ide nem jövünk többet? !
2014. október 15.a párjával járt itt 45 2014. szeptember végén jártunk a szállodában. Az út amely a szállodához vezet, egy kalandparkot szel ketté. A szálloda szépen felújított, tiszta. Található benne fényterápiás sókamra, jakuzzi, szauna, ezekre a szolgáltatásokra egy táblán elhelyezett "órarenden" lehet időt foglalni. Egy számítógép is van az előtérben közös használatra.
Kerékpár bérelhető. Az étterem egy külön épületben van, kb. 80 méterre a szállodától. A környéken rengeteg látnivaló van, ahova kényelmes sétával lehet eljutni. 5 perc séta az Állatpark, 2 perc a Skanzen, 3 perc a tó. A tó körül sétaút és futópálya is van.