2018. március 15.a párjával járt itt 45 A wellnes részleg csalódás volt. A medence vize hideg, a jakuzzi kicsi és számomra az is csak langyos, a szaunák nem ingyenesek. A félpanziós étkezés jó volt, bár a reggelinél nem volt nagy választék, de kérésemre csináltak sonka nélküli rántottàt. A borkóstolás, az üdvözlő ital bor nagyon finom, gratulálok a partnerpincészetnek.
A környék, a várak csodálatosak, érdemes kirándulni Füzérre, Boldogkőváraljára és a sárospataki vár is megér több óra nézelődést, tárlatvezetéssel. Összességében jól éreztük magunkat.
2016. október 22.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Négy napot töltöttünk az apartmanban férjemmel és 17 éves fiammal. Telefonban nagyon szolgálatkész volt a hölgy, érkezésünkkor telefonon kellett hívni és 5 perc alatt ott is volt. Kaptunk fürdőbelépőt, pálinka kóstoló belépőket, ahogy a kupon vásárlásakor fel is volt tüntetve.
Az apartman jól ellátott konyhával,légkondicionálóval, háló+nappali és a galérián még egy duplaággyal volt felszerelve. A fiam nagyon örült a külön birodalomnak. A fürdő 3 perc távolság, a vár szintén. Félpanziós ellátást kértünk, amit a közeli étteremben lehetett elfogyasztani, sajnos nem svédasztalos hanem menüválsztásos volt az étkezés, de így is jól laktunk. A belváros sétával kb. 5 perc de végig éttermekkel,fagyzizókkal. A szállás mellett főút van, de nem volt zavaró, pedig nagyon éberen alszom. Kis pici kert is volt, ahová ki lehetett ülni. Máskor is szívesen szállunk meg itt.
2016. október 22.gyerekekkel járt itt 55 Nyugodt, csendes, a természetbe szinte beleolvad az üdülő. Az apartmanok tágasak, mi 4 személyesben voltunk (alsó szinten a konyha nappali,fürdőszoba, emeleten a hálószoba,fürdőszoba. A tisztaság tökéletes, le a kalappal a személyzet előtt. A be-,kijelentkezés gyors volt. Tavasszal csak a belső medence működik, ami kellemesen langyos vizű, a szaunák szuperek.
Lehet lovagolni vagy csak nézegetni, simogatni a lovakat. Hévízre a séta kb. 20 perc, de busz is közlekedik. Nem szabad kihagyni Hévízre gyalog átérve a lángosost, ahol szerintem remek variációkat lehet kipróbálni. A szállodában lehet biciklit bérelni, amivel gyorsan át lehet tekerni Hévízre, ott viszont jó sok emelkedőn lehet tolni a kerékpárt. :)
Az üdülőben van egy kisbolt, ahol ha korán kelsz finom reggeli pékárút tudsz venni. Családommal még biztos többször fogok itt üdülni.
2016. október 22.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nyári hétvégét töltöttünk a szállodában hárman. A szálloda kellemesen néz ki kívül, belül. A szoba nem túl nagy de mivel városnézésre, fürdőzésre jöttünk nem töltöttünk túl sok időt benne. A 17 éves fiamnak külön részen, az előszobából lecsípett területen volt az ágya, de ez egyáltalán nem volt rossz, mert legalább nem egy hálószobán kellett osztoznunk.
A fiataloknak a wifi ma már elengedhetetlen, ami a szobában nem volt mindenhol elérhető csak a folyosón, ezen lehetne javítani. Félpanzióra fizettünk be ami szerencsére svédasztalos megoldás volt. A levesek nagyon finomak voltak, a főételek (3) első napon nagyon jók voltak, mindegyikünk talált kedvére valót. A sütemények teljesen hétköznapiak, semmi különleges. Viszont a kiszolgálás nagyon kedves volt, a pincérek rögtön jöttek, hozták amit kértünk és figyelmesek voltak. A fürdő nagyon közel van, a belváros megközelítése pedig egy kellemes séta, kb. 15 perc. Összességében jól éreztük magunkat, mivel Gyula az egyik kedvenc utazási célpontunk valószínűleg fogunk még itt megszállni.