2018. február 7.a párjával járt itt 45 Marcalitól kb 10km-re található egy kicsiny falu, Somogyzsitfa-Szőcsénypuszta. Itt található egy egy Mezőgazdasági iskola. 1 utca az egész falu nem nehéz megtalálni. Ebben az iskolába erdészeket, vadászokat, favágokat is képeznek. Parkosított az iskola környezete, oda úton is erdőkön keresztül vezet az út. Szép a táj.
Gombázni érdemes errefelé. Ebben az iskolában van egy kisebb kis vadaspark. Belépés ingyenes, parkolni tudsz. Portás van csak neki kell jelezni. Egy régi kis kápolna is található itt, meg egy kisebb Széchényi kastély, ami az iskola része. Ha erre jár az ember és szereti a természetet érdemes megnézni. Vannak dámvadak, szarvasok, vaddisznók stb. stb.
2018. február 6.barátokkal járt itt 35 Maga a cukrászda kívül belül dekoratív, csinos, tiszta, de kicsi, terasz része is kicsi. Fő út mellett van egy kereszteződésnél, parkolóval ellátott hely(ingyenes). Parkoló sem túl nagy. 3-4 autó max, egy családi ház volt anno. Kiszolgálás jó és gyors. Süti, számomra sablonos, átlagos, fagyi szintén, jégkása szintén, de ízre jók.
Közép árkategória, se nem drága se nem olcsó. Mellette van egy hamburgeres ami egész jó és olcsó, előtte van egy kis talponálló hely, de fedett rész nincs. Át kell menni a cukrászdába megenni ha esik az eső vagy ha hideg van.
2018. február 5.barátokkal járt itt 45 Többször jártam itt, hagyományos pizzéria ami néhány gyorsétellel és egyedi étellel van kiegészítve. Van kültéri nagy kerthelyisége és beltéri egyaránt. Parkolás ingyenes. Rendszeresek a programok. Látvány disznóvágás is van egy évben egyszer és helyben feldolgozott házias ízeket is megkóstolhatja az ember mint például házi májas, töpörtyű stb.
Felszolgáló személyzet lelkes fiatal amatőr lányok :) Teszik a dolgukat. Étel az mikor, hogy sikerül, néha odaég a pizza alja :D Árban egész olcsó, kis városias. Átutazóknak ajánlom a rugalmas nyitvatartás miatt is.
2018. február 5.a párjával járt itt 55 Anno ez a hely egy pub volt nemrég alakították át bisztróvá. A hely szép kívül belül, városközpontban található, ingyenes a parkolás. Kiszolgálás jó, nem zsúfolt a hely, tágas világos. Kiszolgálás jó, a pultos/pincér körbeugrált bennünket. Gyors reggelire tértünk be, sok dolgunk volt az nap és nem volt időnk se otthon se útközben enni valamit.
Itt pont az volt amit szerettem volna. Friss volt minden és nagyon hamar kész is lett. Nagyon olcsón megúsztam a dolgot. Melegszendókért meg én ettem valami mexikói ételt aminek nem jut eszembe a neve( Quesadilla azt hiszem), 1 kávó 1 tea volt 2000ft körül, nem emlékszem pontosan. Van kinti és beltéri étkezésre lehetőség egyaránt. Itallap és az étlap változatos.
Érdekes
2018. február 4.a párjával járt itt 45 Kehidakustány Keszthelytől nem messze található. Igényes fürdő sok medencével, kívül belül jó, van pezsgőfürdő, csúszda, pancsikáló, mély vizes medence. Öltözők, zuhanyzók, mellékhelyiségek kulturáltak. Ingyenes parkolás van, de maga a fürdő drágább mint mondjuk a Zalakarosi, de újabb és kisebb.
Van cukrászda, gyorsétterem bent, fodrász, kozmetikus. Maga a falucska nem egy nagy szám, eldugodt csendes.
2018. február 4.a párjával járt itt 45 Megnéztük párommal a Monostori erődöt és megéheztünk, de valami nasit ettünk volna. Vele szemben található ez az étterem, főúton, parkolás megoldható az erődnél, ingyenesen. Étterem maga egész jó, átlagosnak mondanám, étlap szintén. Mikor ott voltunk épp ebédeltetés zajlott, szóval kicsit lassú volt a kiszolgálás, de személyzettel nem volt gond, tette a dolgát.
Személy szerint én törött tányérban ételt nem kínálnék ételt, sem otthonomban, sem akkor ha étterem tulajdonos lennék. Ez az én véleményem. Itt ez megtörtént. Összességében nem volt rossz hely, jó helyen van és nem is drága, ételek is jók voltak.
2018. február 4.a párjával járt itt 35 Egy régi erőd kissé leharcolt állapotban, véleményem szerint többet is ki lehetne hozni a helyből. Gyerekekkel érdemes idejönni sok régi harctechnikai eszközt található itt. Hiányoltam itt is a hűtőmágnest az ajándékboltból. Az erőd előtt található egy étterem, ha az ember megéhezik betud menni enni egyet családostul.
Nem drága hely, fagyizni is lehet. Ha itt jár az ember menjen át Ókomáromba is, mai nevén Komárno, sokkal szebb város.
Érdekes
2018. február 3.a párjával járt itt 45 Egy szabad szombati napon felkerekedtünk és ellátogattunk a közeli fertődi kastélyhoz, amit többször láttunk, de sose néztünk be. Nagyon szépen megvan csinálva kívülről, belülről még félkész, de folyamatos a kivitelezés, belépő olcsó volt, 1-2 forint volt kettőnknek. Az ajándékbolt viszont bezárt már 16órakor, az utolsó előtti előadás vége előtt.
Az kicsit gáz, hogy az ember egy hűtőmágnest se tud venni. A velünk szemben lévő üzlet szintén. Kertet nem néztük meg, arra majd tavasszal ismét 1 látogatást szánunk.
2018. február 3.a párjával járt itt 25 Többször megfordultam már ez a helyen de sose kaptam olyan ellátást amilyet vártam volna. Fagyit érdemes ott enni mást nagyon nem, itallap se túl gazdag és az árak se túl jók. Annyiból jó hogy egy központi szép helyen van a sétáló végén a tó felé. Legutóljára mikor ott jártunk egy kávéra illetve capuccinóra futottunk be, de rendkivül lassú volt a kiszolgálás.
Pincér foci meccsett nézett a tv-n munkaidő alatt, megértem kikérni a számlám. A barátnőm székén pedig üvegszilánk volt. . . .
2018. február 3.családjával járt itt 45Nyáron ajánlanám a helyet, belül nekem kicsit szűk. Jó helyen van, Lajta part mentén, macskaköves sétáló végén. Mindenképp szúnyogírtás után menjünk! ! Ha nem nem tudsz a teraszon megmaradni. Ez a többi helyre is vonatkozik ezen a környéken. Paleo sütik finomak, limonádék finomak, kiszolgálás jó, meg hétvégente vannak élőzenés esték is. Van fagyi is, én ajánlom mindenkinek a helyet.