2018. február 2.a párjával járt itt 25 2x jártam ezen a helyen, elég is volt. Jó helyen van,közvetlen a parton egy vitorlás kikötőnél. Jó a design, rózsaszín párnás elegáns kávézó, sok pincérrel. Legjobb helyek állandóan foglaltak. Bécsi kávénk negyed órás várakozás után sem érkezett meg. Jeleztem ezt egy másik pincérnek, az előző aki felvette a rendelést ránk se hederített.
Miután kihozták jó szar volt és drága is volt. Ital és étlap jól meg van szerkesztve, rövid kis történettel. Pincérlány flegmán viselkedett, pedig direkt sok borravalót adtam, hátha rossz napja van mindenkinek, de nem lett jobb.
2018. február 1.a párjával járt itt 45Sűrűn megfordulok itt, télen nyáron jó ez a hely. Tudsz szolidan forrócsokizni, sütizni, reggelizni, vagy csak bekapni gyorsan valamit, bandázni, bulizni, nagy és tágas és nem olyan puccos, kiszolgálás jó, folyamatosan megújuló ajánlatok. Idei egyik kedvenc a mézeskalács izű forraltbor, de sorolhatnám még. Van ingyenes parkolás is és tényleg hangulatos hely, szép helyen.
2018. február 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ebbe a kávézóba, elitebb emberek járnak úgy hírlik, igényes szép dekoratív. Finomak az ételek, italok, de árban kicsit húzósak, viszont sok jó dolgot megtalálsz. Hely maga kicsi, de jó helyen fekszik. Napközben felejtsd el hogy a környéken ingyen parkolsz. Étlap jó, sokszínű érdekes, itallap szintén.
Rendezvényeket is bonyolítanak, szóval hétvégi esti programot is tervezhetsz itt. Pincérek kicsit b*nkók, egyhangúak.
2018. február 1.barátokkal járt itt 45 Ide jártam anno főiskolára és úgy súgták meg, hogy van itt 1 hely ahol jó és olcsó hamburger van. Éltünk is ezzel a lehetőséggel, meg amikor ott járunk mindig. Nem drága, egész olcsó, olyan csóró diákoknak való hely. Ha akarsz egy jót enni olcsón és valami gyors kaja kell, gyere ide és ne más gyorsétterembe [moderálva - a szerk.
]. A kiszolgálás emberi és kedves. Minden kívánságod teljesítik, elérhető árakon és jókora hamburgert kapsz.
2018. február 1.barátokkal járt itt 45Enni még sosem ettem itt de, pár szombat estét eltöltöttem baráti körrel. Bulizni itt csak akkor tudsz ha nincs idény. Csajozni tudsz, sok csinos fiatal jár oda, van a városban egyetem. A hely kicsi és elég zsúfolt, balhé nem szokott lenni, belépő nincs, árak reálisak. Kiszolgálás kicsit lassú, hiába van 2 pult is. Zene jó, jobbára rnb-t játszanak. Maga a hely jó helyen van, parkolni tudsz.
Érdekes
2018. február 1.a párjával járt itt 45 Maga a fürdő nem rossz, de rendkívül korlátolt, kisvárosi szint. Ne várjuk, hogy a zalakarosi vagy a hévízi szintet hozza. Kivül belül szép és kulturált, parkolás ingyenes, emlékeim szerint 1800ft volt a belépő, de marcali kártyával 1300ft. Van szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, kinti medencék, csúszda, nagy tér, sportolásra alkalmas helyek pl strandröplabdára.
Szóval nem egy rossz hely és nem drága. Nagyobb fürdőkhöz ne hasonlítsuk, ez a fürdő épp arra jó amire kitalálták.
2018. január 31.barátokkal járt itt 35Ha éjszakai bulizásba kezdesz márián, mindenképp nézz be. Pia akad bőven, mindenféle, ha akarsz valami gyorsat(pizza, gyross) enni megteheted, csak győzd kivárni :D Meg mikor hogy sikerül :D Este az összes fiatal itt melegít, zene szól, megnézheted mi a felhozatal, pultosok lassúak kicsit, tulaj b*nkó. . . De jó zsúfolt és tele van fiatallal. Tudsz akár ismerkedni.
2018. január 31.a párjával járt itt 35 Étlap jól van megszerkesztve fotókkal, de én nem találom túl jónak, ételek finomak. Túrós tésztát én azért nem tennék étlapra. . . Adagok bőségesek, fagyi, ital többi szempontból viszont jó. Jó a kültéri rész, a pincérek pedig jól végzik a dolgukat. Hely maga a város egyik központi rendezvénylebonyolító részén van.
Maga a környezet csodás. Inkább fagyizni is iszogatni ajánlom a helyet társasággal. Árak elfogadhatóak.
Érdekes
2018. január 31.a párjával járt itt 45Messziről lehet a helyet látni. Messziről is csodálatos, az menjen ide aki szeret sétálni és kedveli a zöld övezetet. Monumentális épület, nekem nagyon tetszik van arborétum, kilátó, levendulás, gyönyörű, kilátás szintén. Van egy helyi kis ajándék bolt is ami véleményem szerint szegényes. Minimum egy csomag pannonhalmi hűtőmágnest helyezzenek el az eladók.
2018. január 31.családjával járt itt 45Összességében a hely tetszik, szép és jó. Valami régi kúria szerű épületben van a hely, elegáns, finomak a sütik, fagyik, akad bőven választék. Én egy kicsit drágának találom, indokolatlanul. Inkább nyáron ajánlanám a helyet. Jó a nyári délutáni napsütésben a platán fa alatt sütizni :) Parkolás az problémás, de megoldható. Hely maga szép környezetben található.