2018. január 28.a párjával járt itt 45Maga egy egy kis tanyaszerű épület ahol van néhány háziállat, az a tipikus piros kockás abroszos hely. Kiszolgálás, jó, ételek jók, van választék de csak autóval érdemes megközelíti. Vezet oda bicigli út is , de Kéthely és Marcali közt található a hely, gyalog és kerékpárral messze van halandó hétköznapi embereknek.
2018. január 28.a párjával járt itt 45Egy szép városkában Keszthelyen található a hely annak is 1 új részében Gyenesdiás felé, kicsit eldugott, parkoló szűkös, a hely maga nagy bár kicsit számomra egyszerű. Itallap és étlap bőséges választékkal szolgál. Kiszolgálás udvarias, ételre nem kellett sokat várni. Minden ízletes és finom.
2018. január 28.a párjával járt itt 45 Ezt a helyet régóta ismerem, most lett átépítve, de nem mintha rászorult volna. Szép igényes, a környékben elő osztrák és német nyugdíjasok előszeretettel látogatják. A fagyik és sütök nagyon jók és sokféle van, akad bőven választani való. A tulajdonosokon látszik hogy figyelnek az üzletre, többszőr csinálnak rendezvényeket és frissítenek újítanak.
Városközpontban található a hely mondhatni a környezet is jó, télen nyáron. Étlapon is sok jó étel található. Ajánlom télen/nyáron a helyet.
2018. január 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hangulatos város, természet közeli, egyszerű hely, finom sütikkel jó kiszolgálással, bár nyáron néha elég zsúfolt.A terasz véleményem szerint kicsi és zsúfolt, de összességében egy jó vidéki wellnesvároska jó cukrászdájának tartom.Természetközeli hely, közel van a kilátó, kisebb sétára a városközpont.
2014. június 12.családjával járt itt 45Testvéremmel és az ő párjával jártam az étteremben. Kiszolgálás viszonylag gyors és udvarias, ételek finomak és dekoratívok voltak. Ár érték aránnyal nem voltam megelégedve, az ételek árát drágának tartottam. Étlap viszont jó, ízléses és változatos. Ital választék is van elég. Megközelítés és elhelyezkedés az étteremnek viszonylag jó.