2017. május 30.a párjával járt itt 15 Egy honapja vártuk párommal hogy elmehessünk egy kicsit pihenni! Panzionak jeleztük, hogy késöbb érkeznénk 8 ora körül este, persze meg kaptam a vissza jelzést, hogy semmi akadálya. Pénteken meg is érkeztünk, meglepetésünkre senkit nem találtunk aki eligazitana minket! Felhivtuk a telefonszámot ami a Panziora ki volt rakva és azt mondták küldik az illetékest.
45 percet vártunk de nem történt semmi, újra telefonáltunk és közölték hogy mennyünk fel oldalt a csigalépcsön és benne van a szoba ajtoban a kulcs. Másnap reggel egy főből állo személyzet fogadott minket kedves volt és nagyon igyekezett helyt állni amig ott voltunk. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy mindent neki kell csinálni egyszemélyben. Le a kalappal elötte. A vacsora egy tányér pörkölt volt se kenyér se savanyuság, hozzá teszem a savanyuságért külön kellett volna fizetni. Az nap este étterembe kellett mennünk! A szoba katasztrofa koszos pohár, fürdőszoba ajto nem zárhato és a mellékhelységben van viz ugyan, de 3 dik lehuzására sem történik semmi. A fürdő ablakban méhkas volt! Ez különösen jo aki allergiás rá! A hölgynek kőszönjük hogy nem adta fel
2015. november 15. járt itt 15 soha többet még egyszer a wellnes részleg borzalmas. Nagyon sokba kerül és a csomagban foglaltak sem kaptuk meg teljesen. Az utolsó éjszakát nem töltöttük ott, meg vacsoráztunk és ki is fizettük majd távoztunk. Nem szeretnénk soha többet oda menni.
Méreg drága és az étkeztetés is borzalmas volt svéd asztalos volt, de ha nem első ként érkezel akkor nem marad sok választás és nem töltik utána hogy mindenki azt ehessen amit szeretne. Nem méltó a wellnes szálloda névre. Arra jó hogy ki aludja az ember magát mert mást nem nagyon tud ott csinálni. Nem messze a szállodától voltunk ebédelni ahol barátságos árak és tartalmas ételt kaptunk. Ellenben a szállodában ha nem sietsz nem eszel.
2015. november 15.a párjával járt itt 15 Sajnálom, de ez a szálloda nem nevezhető wellnes szállodának. A szoba nagyon szép volt azzal nem is volt hiba a wellnes részlegen a benti medencében hideg volt a víz a külső fedett medencének már barátságosabb volt a vizének a hőmérséklete de koszos volt. A páros jakuzziban kellemes volt de a 75 percből 45 percig tudtuk használni.
A kezeléseket amiket a csomag tartalmazott azt sajna nem kaptuk meg. Személyzet barátságosak voltak. Az étkezés svéd asztalos volt de az első nap alig tudtunk választani mert mire lementünk már nagyon sok étel elfogyott és nem volt után töltés. 3éj négy napra foglaltuk le a szobánkat de az utolsó éjszakát már nem töltöttük ott mert wellnes részleg használhatatlan volt. Nagyon sokat fizettünk a csomagért és a csomag tartalmát sem kaptuk meg. Legközelebb azt terveznénk párommal hogy kikapcsolódnánk ezt a hotelt biztos nem választanám. Mi soha nem leszünk már a vendégeik.