Érdekes
2023. február 2.a párjával járt itt 45Nyári melegben jó program. Központi helyen van a város közepén. Mondhatni nyugalom szigete. Ha itt üdülsz ne hagyd ki.
2022. október 27.a párjával járt itt 55Tisztességes 3 csillagos szálloda. A szobák tiszták nincsenek lelakva. Ha valaki sokat akar fürdeni akkor a legjobb választás Kecskeméten.
2022. szeptember 9.a párjával járt itt 55Nem nagy, de nagyon szépen megcsinált terület. Szinte "nyugati". Érdemes rászánni kis időt, ha arra jár valaki és kicsit körbejárja.
2022. szeptember 9.a párjával járt itt 55Magyarországon ritkaság az ilyen hely, aki arra jár ki ne hagyja. A hozzám hasonló lusták kocsival felmehetnek a kilátohoz is, de akkor olyan jegyet vegyenek.
2022. szeptember 9.a párjával járt itt 35Sajnos egy része eléggé lepusztult. A Feszty-körkép csak külön jeggyel látható, pedig sokan emiatt mennek oda. Elég sok az "üres" terület.
2019. november 16.a párjával járt itt 45A kis 30 szobás szállodában alig volt vendég, így sokat lehetett wellnessezni. Felújítás előtt van a szálloda, de így is egész jó. Superior szobában voltunk ez elegendő méretű. Az ételek általában finomak voltak (kivétel a hideg paradicsomleves). Az elhelyezkedése a fő út és a vasútállomás mellett ideális. Közel van Füred, Almádi, Tihany van hová kirándulni.
2019. szeptember 9.a párjával járt itt 35Kicsi szobák, amikben nincs hűtő. A felújítás jelenleg is zajlik. A személyzet egy része kedves, másik része eléggé unott, például az egyik kiszolgáló nem ismeri a magázás fogalmat. Az ételek nem rosszak, bár némely sült száraz volt. Összességében aki kevés pénzből akar üdülni, melyben napi 8 óra a fürdés annak jó lehet.
2019. június 6.a párjával járt itt 25 A reggeli mindig ugyanaz, 4 esetből egyszer lehetett az automatából almalevet, egyszer semmit, egyszer narancslevet inni. Rauch volt az automata, de nem az volt benne. A poharak hozzá 1 dl-s hatalmasságok. A menüválasztásos vacsora elmegy, de csak ennyi. A tisztaság nem jellemző a helyre.
Ami szörnyű: a tusoló nem volt elválasztva a wc-től, ezért a zuhanyzás után folyt ki a kosz a csempék közül. Belépni csak az éttermen át lehetséges - milyen jó csomagokkal az étkezők között. A jakuzzi elmegy. Tipikusan olcsó árért minimum hely.
2019. április 21.a párjával járt itt 35 Hotelnek túlzás nevezni, ez maximum panzió minőség, de leginkább munkásszálló stílus, amit az is bizonyított, hogy reggel 6-kor innen indultak dolgozni 2-3 kocsival. A szobák nagyok, számunkra megfeleltek. A vendégek 900 forintért bemehetnek a fürdőbe, ami kevesebb mint félár. Mi félpanzióval voltunk, de az nagyon gyenge.
Reggelire kontinentális (felvágott,sajt, ilyesmi), kávé külön 200Ft. A vacsorát egy étteremből hozzák ezért pontosan kell megjelenni. Kétfogásos, semmi savanyúság, kenyér nincs hozzá.
2019. április 21.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hotel központi helyen fekszik és kívül. belül szépnek mondható. A személyzet jó, problémánk nem volt vele. A szobánk nagyon kicsi volt, négycsillagostól nagyobbat várnék el. A wellness részleg nem nagy, de ha nincs tele a hotel akkor elegendő. Az étterem személyzete kedves. Az ételek kétnaponta ugyanazok voltak, de a minőségükkel és mennyiségükkel meg voltunk elégedve.