2017. március 21.a párjával járt itt 55 Kellemes meglepetés volt ez az új hotel. Igényes, modern az épület és a berendezés egyaránt. A szép, kényelmes, minden igényt kielégítő szobák, a wellness tágas és kellemes. A személyzet kedves, segítőkész, nagyon figyelnek hogy a vendégek jól érezzék magukat. A konyhájáról pedig csak felső fokon tudok beszélni.
Az öt szívecske helyett tízet adtam volna (ha lehetne) az étkezésre. Minden elismerésem! Bármikor szívesen vissza mennék.
2016. november 29.barátokkal járt itt 55Sokadszorra jártam itt, és most sem csalódtam. A környezet az antik tárgyakkal kellemes, egyedi hangulatot ad a helyiségnek, a kert pedig csodálatos. Kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az étlap nagyon választékos, de egyedi igényeket is szívesen teljesítenek. Négyen négyféle ételt ettünk, és mindegyik finom volt. Ha azon a vidéken járok, ezután is csak ezt az éttermet fogom választani.
2016. november 24.barátokkal járt itt 55A barátainkkal tett kiránduláson az interneten kerestünk éttermet Győr és Sopron között. A Diana volt a legszimpatikusabb, és nem is csalódtunk. Az étlapon mindenki megtalálja az izlésének megfelelő ételt, bőven van választék. Négyen négyfélét kértünk, és mindegyik nagyon finom volt. Az árak, a kiszolgálás gyorsasága sem kifogásolható. Ha arra járok, szívesen megyek be ismét!
2016. november 24.barátokkal járt itt 55 Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egy éven belül harmadszor látogathattam el a hotelba. Most sem csalódtam! Retro hotel ugyan,de a tisztaság, a személyzet és az ellátás kifogástalan. A szombati zenés est nagyon jó ötlet! Ausztriai barátainkat is elvarázsolta a környezet és a jó levegő.
Ha valaki hibát keres, azt javaslom, először vesse össze a fizetett összeget és a kapott szolgáltatást! Remélem, párszor még lehetek a vendégük!
2015. március 6.a párjával járt itt 55Januárban másodszor jártam a Hotelben, és most sem okozott csalódást. A személyzet kedvességéről csak felső fokon lehet beszélni. A szoba kényelmes, tiszta, a wellnessrészleg is kellemes. Étkezésekkor "nehéz helyzetben voltunk" a nagy választék miatt. Nagyon finomakat ettünk. Máskor is szívesen megyek.
2014. április 3. járt itt 45 Szilveszterkor töltöttem pár napot a hotelban. Nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek zsibongása sem zavart. Egyetlen negatívum a bowling pálya. Ha használták a bárban olyan nagy volt a zaj, hogy nem lehetett kellemesen üldögélni, iszogatni, beszélgetni. Szerintem valamilyen módon le kellene zárni az oldalát.
A szálloda egész személyzetének viszont egy ötpontos skálán én 10 pontot adnék! Annyira kedvesek, szolgálatkészek voltak! Az ételek választékosak és finomak voltak. Ár-érték arányban az egyik legjobb hely, ahol eddig jártam.