2014. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 55 Mi 2014 július végén voltunk ott , kisfiammal és párommal nyaralni. Úton odafelé kezdtem elbizonytlanodni, eldugott kis utca , építkezés a szomszédban . . . . na mi lesz itt. De életem legszebb nyaralása volt. Az épületek az udvar, a szobák az alagutak egyszerüen gyönyörű a kis kápolnáról meg ne is beszéljünk.
Komolyan mondom büszkeség töltött el, hogy Magyarországon is vannak ilyen szép hangulatos, helyek nem beszélve arról, hogy a magyarságot hírdeti! A személyzet roppant kedves, segítőkész. A tisztaság tökéletes. Nem tudok negatívumot mondani. Ha lesz rá lehetőségem biztos , hogy visszamegyünk még oda :)
2013. október 22.gyerekekkel járt itt 55 Egy októberi hosszú hétvégét töltöttünk itt a párommal és a 9 éves kisfiammal. Már amikor beléptünk az ajtón egy szép, rendezett , tiszta , kellemes hely érzetét keltette bennünk. A recepción mindig kedves és mosolygós hölgy volt. A szobák tiszták, bútorzat tökéletes. Van WIFI a szobákban.
A Wellness részleg kifogástalan, szerintem minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozást. Az ételek finomak voltak és változatosak. Az udvar szintén tiszta, nagyon szép. Én tényleg csak ajánlani tudom. Minden szempontból tökéletes. Köszönünk szépen mindent :)
2013. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 25A szoba koszos,igénytelen bútorzat nagyon régi igazából kidobásra érett. Személyzet nem mondható barátságosnak vagy segítőkésznek, kivétel ez alól egy Krisztina nevű hölgy. A reggeli mindennap ugyanaz, edények koszosak. Wi-fi nincs a szobákban, a nappaliban van de az is ledob 5 percenként. Nagy csalódás volt, többet nem mennék vissza,csak felújítás után.