2019. október 22.a párjával járt itt 55 Kevés időnk volt, ezért a napi menüt választottuk. Örültünk, hogy gyorsan és udvariasan felszolgálták az ételt, ami finom és bőséges volt. A tálalást is mutatósnak, ízlésesnek találtuk. Az ebéd árában benne volt az ital is, és mi még egy kávét is kértünk hozzá, és mindezért meglepően keveset fizettünk.
Ritkán járunk erre, de megjegyeztük magunknak ezt a kellemes helyet, ide máskor is betérünk.
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 45 A környék és a házat körbevevő arborétum romantikus hangulatba ringatja az ide látogatókat. A vadászház belső terei is kellemesek, hangulatosak,de a szobánk eléggé kicsi volt. Leginkább az ágy okozott csalódást:a két egyszemélyes ágy ugyan külön-külön kényelmes,de összetolva sem tudta pótolni a szállodákban megszokott franciaágyat.
Viszont a személyzet kedves, az ebédlőt csak 2-3 párral kellett megosztanunk és a felszolgált ételek is hozzájárultak a családias hangulathoz. A szauna nagyon tetszett.
2014. augusztus 12.a párjával járt itt 55 2014. augusztusban töltöttünk itt 3 éjszakát. Nagyon tetszett a szálloda épülete: a belső terek kényelmesek, tágasak, elegánsan, ízlésesen berendezettek. Az étteremben nem túl nagy a választék, de minden nagyon finom és szépen tálalt. A gyümölcslevesek fantasztikusak! A wellness részlegben tetszettek a szaunák és a medencék is, de nagyon párás, levegőtlen a terület.
A szabadtéri medencéket én unalmasnak találtam, de a férjem szívesen ücsörgött bennük. Jó időnk volt, így a vendégek többsége a kinti medencéket használta, ezért a belső wellness rész nagyon nyugalmas, kényelmes volt. A gyerek vendégek jól elkülönítve játszhattak, nem zavartak pihenés közben. Tetszettek a szabad polcokra kihelyezett regények útikönyvek, melyekből mindenki választhatott. Férjem örült a kényelmes szivarszobának, ahol a dohányosok jókat beszélgethettek. Biztosan visszatérünk ide!
2013. augusztus 12.a párjával járt itt 45 A wellness jegyében töltöttünk el itt három napot a férjemmel. Szerettem volna részt venni a honlapon beígért programokon, de hiába jelentkeztem, mert mindegyik elmaradt (mézeskalács készítés, gyertyaöntés), mivel nem volt annyi jelentkező, hogy azokat megtartsák.
Zina, a kurtizán tényleg mindent megtett, hogy népszerűsítse az általa vezetett "képzést", de azon is csak négy fő jelent meg. Dicséretére legyen mondva, Ő így is megtartotta az előadást.
2013. augusztus 12.barátokkal járt itt 45 Barátaimmal a Mecseken túráztunk, ezért fáradtan és nagyon éhesen érkeztünk meg ebbe az étterembe. Kicsit aggódtunk, mert az étterem neve miatt azt hittük, hogy szegényes lesz a választék. Meglepetésünkre nem így volt! A 15 fős csoport minden tagja megtalálta a fogára való ételt, ami finom és bőséges volt.
Vacsora után kiültünk az udvari asztalokhoz és éjszakába nyúlóan beszélgettünk, iszogattunk. Jó érzésekkel távoztunk és tervezzük a visszatérést.
2013. augusztus 12., kollégákkal járt itt 55 Az étterem nagyon hangulatos, stílusos. Pedagógus nap alkalmából itt ünnepeltünk a kollégákkal és nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak, különösen a desszertek. Szép a tálalás, de a látvány mellett az ízek sem maradnak el. Az italok drágák, de abban sem csalódtunk.
Jó döntés volt ide betérni, bármikor szívesen újra megismételném ezt az élményt.
2013. augusztus 12.a párjával járt itt 35 Nyaralásunk idején rekkenő hőség volt, ezért mi egész nap a parton vagy a vízben voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Nem érdekelt, hogy a szoba bútorzata kopott és az étkezés szimpla menza kaja. A Balaton miatt mentünk ide, és az gyönyörű volt. A személyzet kedves, barátságos, de nem igazán gondoskodó.
Mindig kérni kellett a segítségüket, de a kéréseket teljesítették. A szálloda partszakasza szép, és nagyon szerettünk a Balatonra néző teraszon reggelizni.
2013. augusztus 12.családjával járt itt 55Ez a kedvenc szállodánk, évente legalább egyszer eljövünk ide. Ha bárhol máshol pihenünk, mindig megállapítjuk: "jó,jó, de azért a Damóna az igazi! " Az idén először kisunokánkat is elhoztuk, és ő is nagyon jól érezte magát. (nem rohangált és nem hangoskodott! :) ) Szeretjük a szálloda belső tereit, mert nagyon szép és stílusos. A személyzet kedves, segítőkész.