2020. július 26.gyerekekkel járt itt 15 Ma családi ebédet tervezve a Serranoba ültünk be. A kiszolgálás csapnivaló volt az ételekkel együtt. . 45 perc kellett az étlaphoz,majd a rendeléstől számítva 5 perc alatt érkezett főételnél a hús teljesen hideg volt, érezhetően nem volt friss, ezt álcázva nagyon lisztes tejföllel öntötték le. . .
A férjem választása az olcsó ketchuppal leöntött -étlaptól eltérve hús nélküli valami, ehetetlennek bizonyult. . Olcsó, minőség nélküli megoldásokat alkalmaz a szakács, így az ár- érték aránya jó! Szomszéd asztalnál ülők véleményét osztva soha többet Serrano. .
2013. december 3.a párjával járt itt 45Férjemmel több alkalommal jártunk a szállodában. Jól éreztük magunkat,tudtunk pihenni. A wellness elég jó,bár kicsit zsúfolt ha több vendég van. Szép a szálloda épülete,kényelmesek a szobák. Találtunk hibát,de nem befolyásolta a kikapcsolódásunkat. A konyha kielégítő,lehetne nagyobb kínálat. Az érték ár aránya kielégítő és nem okozott csalódást.
2013. december 3.a párjával járt itt 35Férjemmel jártunk a szállodában,pihenni szerettünk volna. Voltunk már évekkel ezelőtt,de sajnos azt gondoltuk a névváltozás jelent egyéb pozitív változást is. A víz hideg,és erősen fertőtlenítős,de annyira,hogy csípte a szemünket. A konyha igen hiányos és kevés a választék. Tapasztalatunk szerint érték ár arányban nem jó.
2013. november 28.a párjával járt itt 55Pihenés a Hotel Kapitányban.
Kedves,udvarias személyzet,tisztaság és REMEK konyha. Mi visszatérő vendégek leszünk és 19 hotel után merem írni,hogy nálunk biztosan az első három között szerepel a Kapitány! Nagyon szép a szálloda,a szobák igényesek. Emlékezetes napokat töltöttünk el a Hotelben, mindennel meg voltunk elégedve.
2013. július 24.gyerekekkel járt itt 55Tökéletes! Júliusban 2 éjszakát töltöttünk el a családdal kifogástalan környezetben. A személyzet kedves,udvarias,mosolygós! A szoba tiszta,kényelmes, a konyha jól felszerelt. Vacsorákat a Kehida Kapuja nevű étteremben oldotta meg a hotel ,ami szintén minden igényt kielégített. Finom,bőséges vacsorát kaptunk kellemes környezetben.
2013. június 24.a párjával járt itt 25 A szoba minősége még a panzió szintjét sem éri el. Klíma bár van,de nem működik. Az étel mennyisége nevetséges és kidobott pénz, mindezek mellett az ital ára megfelel a 4*-os árnak. Sikerült 2x 2 dl rósé bort inni fröccsnek 3200. - Ft-ért. Az éjszakai pihenés lehetetlen a matrac minősége miatt,mert az kritikán aluli.
A zuhanyzóban-ami egy légtérben van a wc-vel nincs légelszívó,ami elvárás lenne. Soha többet nem fogunk ide visszajönni,de ajánlani sem senkinek. Ez a hotel volt a 18. ,amit az évek alatt igénybe vettünk,de ilyen minősíthetetlen helyen még nem voltunk. Az ár érték aránya nevetséges.