2017. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 35 A hotel elhelyezkedese nagyon jo. Szinte a varos sziveben van. Kulsoleg egy nagyon szep hotel. A recepciosm holgyek nagyon kedvesek es nagyon csinosak:). A szolgaltatasok teren viszont meg lenne nehany dolog amit negativumkent kell leirnom. A szoba amelyikbe kerultunk egy szep nagy szoba volt, ,, kenyelmes nagy frqnciq aggyal.
Egyetlen nagy problema hogy a szobanak nem volt ablaka. Azonkivul olyan aprosagok voltak meg hogy a szobaban a parkett nagyon egyenletlen volt a falon es plafonon repedesek elrejtesenek nyomai, a szerkeny hata kiesve, a legkondicionalo hideg helyett meleget fujt, illetve egy masik aprosag hogy 2 napi aramkimaradas miatt a szobaban nem volt aram. A hutoszekreny csak a folyoson talalhato, amiben a mas vendegek etelei epp romlo, rothadofelben voltak, illetve, teljesen le volt fagyva a fagyasztoresz. Negativum meg a vendegek szamara megfeleloen kialakitott parkolo. A szemetet 2 napig nem vittek ki a szboabol. Javaslat az uzemeltetoknek: neha megejthetnenek tatarozasi munkalatokat azert az egesz hotelen.