2016. október 21.családjával járt itt 45 Fantasztikusak voltak az ételek. Levett a lábunkról az összes fogás. A levesek rendkívülire sikerültek. Beleszerettünk épp úgy, mit a kacsamájas előételbe. A lazac és a sertésszűz isteni volt, nekem kevésbé jött be az egyébként finom porhanyós marha. A páromnak nem tetszett az atomjaira szedett országtorta, de ízre az is kiváló volt.
A somlói tálalása nagyon tetszett, és kifejezetten finom volt. A hely igen hangulatos, bár eléggé kicsi. Ami viszont felróható az étteremnek, hogy bár késségesek voltak a pincérek, de nagyon lassú volt a kiszolgálás. A négy fogást 2-2,5 (! ) óra alatt kaptuk meg. Az étterem ugyan tele volt, de mivel kicsi a hely, ez nem jelentett több száz vendéget, csak kb. 30-at. Ezért ezen mindenképpen változtatni kellene.
Solier Étterem válasza
Köszönjük szépen szíves visszajelzését és dicsérő sorait!
Nagyon örülünk, hogy elégedettek velünk és jól érezték Magukat nálunk!
Legközelebb is szeretettel várjuk Önöket!
Köszönettel és Üdvözlettel:
Szoljár Csaba étterem igazgató
2017. január 3., Solier Étterem, solier
2016. július 30.családjával járt itt 55 A tavaly év végen sajnálatos módon leégett Negresco étterem terasz része újból kinyitott. Kapva kaptunk a lehetőségen, és meglátogattuk a tuűzesetet megelőzően általunk többször felkeresett éttermet. Mivel a vendéglőnek csak a terasz része üzemel, a választék sem nagy.
Kis családommal vaníliás gombakrémlevest, sült aquadellát, grillezett füstölt gomolyát, pirított garnélarákot és desszertnek poharas áfonyás sajtkrémtortát fogyasztottunk. Isteniek voltak! Csak így tudom jellemezni az ételeket. Mennyien finom volt minden. A kiszolgálás, szívélyes és kedves. Egy szavunk nem lehetett. Mindenkinek javaslom, hogy próbálja ki az éttermet. Reméljük hamarosan a középület is újáépül, hogy télen is élvezni lehessen a fantasztikus minőségű és ízű ételeket. Nagyon drukkolok nekik! :)
2016. július 30.családjával járt itt 55 Többször voltunk már ebben az étteremben. A hely svédasztalos vendéglátást biztosít korlátlan étel fogyasztással. Az ételek mindig finomak voltak, a kiszolgálás gyors és barátságos. Egyedül az ételek kínálata hagyott némi kívánnivalót maga után, de ezen az utóbbi időben fejlődés tapasztalható, így az étterem minden igényt ki tud szolgálni.
Születésnapot is tartottunk itt több ízben, a csokitorájuk is mennyei volt. Tényleg érdemes meglátogatni ezt a helyet. Most már kerthelyiséggel is rendelkezik az étterem. A belső tér légkondicionált, ami nagy előny nagy melegben, de télen is kellemes időtöltést biztosít.
2016. június 27.családjával járt itt 45 Az étterem a Sárkány center két része kötött félúton található, egy okkersárga irodaház aljában, a bankautomata mellett. Már lassan több éve járunk ide több-kevesebb rendszerességgel. A Pho levesük egyszerűen mennyei. Egy marha húsos és egy rákos levest szoktunk rendelni normálméretben.
Ez körülbelül elég is lenne egy étkezésre, de ki bírja megállni, amikor kapható még friss tavaszi tekercs is. Nem az a kínai kifőzdékben kapható, olajban sütött fajta (bár olyan is van), hanem a ki nem sütött változat. Rizstésztával, uborkával, répával, sült tojással és kicsi rákocskával töltött rizslapba göngyölt tekercset kell elképzelni. Adnak hozzá egy ecetes-édes mártást. Egyszerűen isteni. Több egyéb ételt is kipróbáltunk már. Csak a zsíros ételt kedvelők fogyasszanak sertés húsos ételt, mivel leginkább császárhússal dolgoznak, ezért a hús több mint fele biztosan zsír. A marhás ételek jók, de – az étlapon megjelenített fotóval szemben – nem adnak annyi húst. A kacsás ételek nagyon finomak. Sajnos nem sikerül mindig a kacsamell bőrét ropogósra sütni. Úgy látszik ez külön tudomány. Halas ételt keveset próbáltunk, ezért erről nem nyilatkoznék. a csirkés ételek finomak, akár csirkemellből vagy csirkecombból készülnek. Csigás ételt is ettünk egyszer, de jobb és olcsóbb a boltban kapható rágógumi, mert ennek íze nem sok volt. A pirított rizstészta a kedvencem, de mivel kissé zsíros, tenni kell rá egy kis citromlevet vagy valamilyen savanykás öntetet. Ezeket egyébként is adják a Pho mellé, bár biztosan nem abból a célból, hogy a rizstésztát ízesítse vele az ember. Ennyit az ételekről. Az étterem puritánnak mondható. Berendezése olyan, mint egy jobb kínai gyorsbüfé: egyszerű asztalok, székek, művirágok. Légkondi van, ami nyáron fontos. A környezet és a mellékhelység mindig tiszta. Összegezve: Aki a Sárkány centerben jár, mindenképpen keresse fel ezt az éttermet. Jót tesz a bevásárlásban megfáradt végtagoknak egy kis pihenés, és még az étel is finom. De nem muszáj összekötni bevásárlással az étterem felkeresését. Mi rendszeresen látogatjuk sárkánycenteres vásárlás nélkül is.
2016. június 27.a párjával járt itt 25 Az étterem nagyon hangulatos. Fából készült az egész berendezés, mindenhol lambériázott. A belső díszítés otthonos érzést kelt a látogatóban. Még a mellékhelység is egyedi designnal rendelkezik. Csak tátottuk a szánkat a különböző megoldások láttán. Tényleg nagyon hangulatos. Így mi is nagy várakozással tekintettünk a vacsora elé.
Fokhagymalevest, kacsamell steaket és a ház specialitását, sült csülköt ettünk. Desszertnek fagylaltot fogyasztottunk. A fokhagymaleves nagyon finom volt, de nekem egy kicsit kevés volt. A kacsamell ízesítése jó lett volna, de a bőrét sikerült teljesen eláztatni, így nem volt ropogós. A csülök jól sikerült, bár a bőre elég keményre sült, viszont a dinsztelt káposzta nagyon zsíros és savanyú volt. A kiszolgálás kifejezetten figyelmetlennek nevezném. Jobban el voltak foglalva azzal, hogy pakolásszák a terasz berendezését, minthogy a kiszolgálással foglalkoztak volna. A pincér ezen túl nem tudta, milyen köretet érdemes mártásos sült kacsamellhez javasolni. A burgonyapüré lett volna a megfelelő, erre steak burgonyát javasolt. Az ételek árát meglehetősen magasnak találtuk. A köreteket külön felszámolják, és Paulaner sört csak akkor igyon a látogató, ha nem sajnálja a 950 Ft/korsó árat. Ezen kívül plusz díjat számoltak fel a bankkártyás fizetésért. A honlapon feltüntették, hogy lehet SZÉP kártyával fizetni, de nem lehetetett. Sajnos nem tudom javasolni a helyet jó szívvel senkinek.
2015. augusztus 21.családjával járt itt 35 Mi voltunk az egyedüli vendégek, ami meglepett, mert úgy tudtuk, népszerű hely. Ennek ellenére sikerült nem a megrendelt ételt kihozni egyikőnknek, a többiek által kért tálat pedig túl korán, a leves elfogyasztása előtt kihozták. A nem rendelt étel helyett ugyan kihozták a kért fogást, de sajnos addigra a tál tartalma kihűlt.
A kétszemélyes tálon minden húsból két-két szeletnek kellene lennie. Ennek ellenére az egyikből csak egy szeletet hoztak, tehát lespóroltak egyet. Az ígért bélszín helyett a tálon pácolt sült marhacombot kaptunk, ami a vevők megkárosítása! A mellékhelységben szétdobált toalett papír fogadott. Rejtély, hogyha ennyire nincs forgalom, vajon miért nem tudták kitakatítani a helységet. A deszert és a leves finom volt, és élveztük az élő zenét is, de fenti hibákat nem feledtették. Várhatóan nem térúnk vissza ide.