Arany 27 értékelés kell még ehhez
Felfedező még 9 elsőként írt értékelés kell
Népszerű író még 12 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Lelkes fotózó még 100 feltöltött kép kell
2024. augusztus 1., csoporttal járt itt 45Nagyon jó helyen van és nagyon jó a kiszolgálás, én teljes chillben voltunk és jó hangulatba jöttünk el. Finom volt minden.
2024. augusztus 1.családjával járt itt 15 Helyfoglalás után érkeztünk egy teljesen üres étterembe és a legrosszabb, legkisebb asztalhoz ültettek minket. Megkérdeztem hogy esetleg át ülhetünk e de mogorván lenézően közölte a fiatal duci pincérnő hogy szó sem lehet róla. Konkrétan el ment az étvágyam így csak egy Tiramisut kértem.
Fél óra múlva kihoztak egy fagyott Tiramisut, jeleztem hogy fagyott esetleg tudnak e másikat hozni. Majd bunkó lekezelő, alpári stílusban közölte a "pincér" lány hogy ilyen a Tiramisu. Na most én rendszeresen járok a világon minden felé de ennyire ökörnek még sehol sem próbáltak nézni. Ha szeretné az ember megkimelni magát nagyon kellemetlen dolgoktól és nagyon kellemetlen szájíztől akkor ezt a helyet nagyon messziről kerülje el! ! ! !
2024. augusztus 1.barátokkal járt itt 15 Melegszendvics úgy lett kihozva hogy a nyers sajt tátongott benne, megkérdeztem hogy esetleg ezt lehet e orvosolni. Azt mondták igen, majd kihoztak egy kiszáradt kiflit olvadt sajttal. Közöltem hogy akkor ezt most egyék meg. Mondták hogy az ilyen lesz, mondtam hogy előtte megkérdeztem hogy orvosolható e a probléma és azt mondták hogy igen.
Letagadták, hogy ilyet mondtak volna. Messziről kerülöm azóta a helyet és szerintem az ételeket nem szabadna emberek elé rakni.
2024. augusztus 1., üzleti partnerrel járt itt 15Kötekedő udvariatlan fiatal pincérnő aki hagyott minket a sütinkkel a teraszon szétázni mondván hogy az ernyőt nem nyitja ki. Botrányos.
2024. augusztus 1., kollégákkal járt itt 45Gyönyörűséges panorámával és légkörrel rendelkező étterem. Finom ételeket és italokat szolgálnak fel az évszaknak megfelelően.
2018. november 13.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat. Lovaglási, lovaskocsikázási lehetőség. Móri borpincék a közelben.
2017. december 28.barátokkal járt itt 55 Tökéletes helyen, tökéletes hotel. Az egyetlen probléma az volt, hogy étkezéseknél többször előfordult, hogy nem volt étel mert nem hoztak és azt láttam hogy a 3 pincérből egy srác rohangál a többi beszélget, ezt nem kéne. Maga a hely gyönyörű a hotel gyönyörű minden helységével a wellness minden igényt kielégít felesleges a várfürdőbe átmenni.
A recepciósok nagyon kedvesek segítőkészek. Összességében nagyon jól éreztem magam és csak ajánlani tudom!
2017. december 20.a párjával járt itt 55Nagyon finom ételek, gyönyörű környezet ,kedves személyzet a pisztrángjuk nagyon finom és este a koktéljaik is egy teljesen más hangulatot varázsolva. Csak ajánlani tudom!
2017. december 20.családjával járt itt 35 Jó pár évet vártam a vélemény írással hiszen nagyon bíztam a változásban de ennyi év után leírom a véleményem hiszen cáltozás sajnos nem történt. A tulajdonos hölgy nagyon kedves a legfinomabb süteményeket, tortákat készítik ezen a helyen. A környezet a berendezés is nagyon jó.
A kiszolgálás viszont botrány, egyedül a kiszolgálás miatt nem hagyunk soha borra valót hiszen nem is kedves nagyon lassú, mást hoz és különben is minek jöttél ide nézése van rendszeresen a pincérnek.
2017. december 20.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egyszerűbb kis hely de meg van a varázsa finom a halászlé és jó sok egy adag. :) összességében nekem nagyon tetszett.