2014. december 2.gyerekekkel járt itt 55Nyár előtt jártam itt barátainkkal és kicsi gyermekekkel. A szállodai személyzet nagyon rugalmas volt a gyermekekre nézve. Ugyan a hallban örültem volna akkor egy kis gyermeksaroknak, ahová elvonulhattak volna a kicsik, mikor végeztek a reggelivel. Emellett volt egy zárt gyermekjátszóterük kint, a halltól 15 méterre. A reggelijük kifogástalan volt, bőséges és friss. Csak ajánlani tudom.
2014. november 24.gyerekekkel járt itt 45 A hely megközelíthetõsége és a parkolója kiváló. A hely hangulata megragadó, falusi csárda. Kissé ezért szûkös. Nagyobb rendezvényhez érdemesebb az egész csárdàt vagy csak a belsõ teret kibérelni(lefoglalni). A személyzet rugalmas és kedves(ez kisgyermekekkel fontos). Etetõszékük van.
Finomak az ételeik és igen nagy adagok. Én jó evõ vagyok,de még a féladag is jókora,édességeik is óriásiak(somlóijukat nem kihagyni! ). :) A kisgyermekkel érkezõknek hiányozhat egy kis betyáros játszótér-esetleg hátul megoldva. Pelenkázó talán volt. Összeségében ajánlom, kellemes hely és pozitív,rugalmas és korrekt a személyzet. 4 -szer jártam itt családdal(vàllalkozós családi vacsi, szûk család, keresztelõi ebéd és ismerõsökkel).
2014. október 22.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kellemes időt töltöttünk itt szüleimmel és kis családommal májusban. Szerencsére az idő is nekünk kedvezett. Míg hűsebb volt, addig a melegvízű medencéket kerestük fel odabent, s a gyermekjátszó részt az alagsorban. De lehetett volna biliárdozni is a recepció mellett, illetve élvezni az étterem ,,kávéházi" szolgáltatásait, s a wellness részleget, masszázst.
Szerencsés az egészben, hogy rossz idő esetén teljesen zárt folyosón keresztül is meg lehet közelíteni a medencéket s a wellness részt. Remek volt a svédasztalos főétkezés is. Egész hamar kihozták az ételeket, bár csak félig lehetett teli a szálló. A szobák igen esztétikusak voltak, teli szekrényekkel és tágas fürdőszobával. A kilátás is élvezhető volt. Fűtést és légkondit magunk állíthattunk igény szerint. Máskor is mennénk, ahogy édesanyámék már megtették.
2014. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 45 Kellemes hangulatú hely, már többször jártam ott. Szép kis tó van az étterem területén, melyet kis vízi élővilág tarkít. (Kissé fura hangulatot áraszt a tó mögött félbemaradt építkezés látványa. ) Az étel és ital íze stb. és annak felszolgálása hibátlan volt. A gyermekek az erkélyre és a kis tó környékére is kimehettek amíg készült az étek.
A kellemetlen egyedül a bébi-pelenkázás kérdése volt, melyet a mosdók között kellett megoldanom valahogy, ráadásul még lépcsőzéssel is járt az odajutás.